• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić zamislio mundijalsku želju, pa oduvao svjećice! Saigrači ometali kapitenov govor, ali su ipak dobili tortu (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Reprezentativci Srbije ponovo su imali povod za slavlje, pošto je još jednom fudbaleru rođendan tokom okupljanja srpskog nacionalnog tima.

 Dušan Tadić proslavio rođendan na Svjetskom prvenstvu Izvor: Twitter/FSSrbije/printscreen

Reprezentativci Srbije su u Kataru i vrijedno se pripremaju za Svjetsko prvenstvo! Danas su odradili dva treninga - na prvom je Nemanja Maksimović postao golman, a na drugom je sa ekipom radio i Aleksandar Mitrović, a nakon toga bilo je prostora i za malo opuštanja. Poslije večere u hotelu upriličena je mala proslava rođendana, pošto je kapiten Dušan Tadić danas napunio 34 godine!

Samo nekoliko dana nakon što je Nemanja Gudelj u Bahreinu častio saigrače tortom, to je u Dohi morao
da uradi kapiten srpske reprezentacije i holandskog Ajaksa. Lider generacije "orlova" od koje očekujemo mnogo na Svjetskom prvenstvu koje je počelo u nedjelju uveče održao je kratak govor, u kojem je pomenuo i ambicije tima. Pogledajte kako je to bilo:

"Hvala puno, lijepo je biti ovdje sa vama. Stvarno nam je prelijepo ovdje i ja se nadam... Ja ću da zamislim jednu želju! Sreće nema ovog broja, malo je velik broj iako se ja osjećam mnogo mlađe. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat i to je to. Samo da se držimo zajedno, zamisliću želju i nadam se da će nam se ostvariti", rekao je Dušan Tadić prije nego što je počeo da siječe tortu.

Kapiten nacionalnog tima Srbije prvo je oduvao svjećice, a zatim od osoblja dobio veliki nož kojim je napravio prve rezove na torti. Ostatak snimka nismo imali priliku da vidimo, ali se nadamo da reprezentativci Srbije nisu imali primjedbe na tortu koju su domaćini u Dohi pripremili povodom Tadićevog 34. rođendana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC