• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svjetski šampion zakazao prijateljsku tokom Mundijala! Ludački potez Francuza - selektor sve igrače šalje na teren!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prvotimci Francuske dobiće poštedu, a oni koji nisu pobijedili Australiju juče večeras imaju priliku za dokazivanje!

 Francuska igra prijateljski meč tokom Mundijala Izvor: Fonet/Alessandra Tarantino/AP

Svjetsko prvenstvo u Kataru dobro je počelo za aktuelnog šampiona, Francuzi su u prvom kolu grupne faze savladali Australiju (4:1) uz dva gola magičnog Olivijea Žirua. Bilo je i loših vijesti poput povrede Lukasa Ernandeza, pa će Didije Dešan do kraja turnira morati sa 24 igrača da pregura sve obaveze. I pored toga, svoje igrače ne želi da štedi!

Iz Dohe stižu šokantne vijesti - Francuska je zakazala prijateljsku utakmicu tokom Mundijala! Fudbaleri koji sinoć nisu bili u prvom planu selektora Francuske večeras će imati priliku da se istrče i razigraju, a možda i ubijede Dešana da se u drugoj rundi grupne faze opredijeli za nekog od njih. Kako prenose francuski mediji, aktuelni svjetski šampion večeras će odigrati prijateljski susret sa Al Garafom, katarskim prvoligašem.

Tim za koji su svojevremeno igrali Marsel Desai, Ze Roberto, Vesli Snajder ili Žuninjo Pernambukano poslužiće francuskoj selekciji da i oni koji nisu učestvovali u pobjedi nad Australijom ostanu u formi. Dešan računa da će mu svaki igrač biti potreban na turniru, pa na ovaj način želi da maksimalno proširi rotaciju. Pogledajte detalje pobjede nad Australijom:

Naravno, ne očekuje se da ritam ovog meča bude spektakularan, a vjerovatno će i Francuzi insistirati da njihov rival ne bude grub prema reprezentativcima. Što se tiče Al Garafe, njihova ekipa uglavnom je sastavljena od katarskih fudbalera, uz dodatak jednog Uzbekistanca, jednog Indonežanina i čak petorice igrača iz Alžira. Kao najveće zvijezde ističu se Išak Belfodil i Jasin Brahimi koji su i u evropskom fudbalu ostavili trag prethodnih godina.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC