• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija u porodici čuvenog srpskog fudbalera: Pronađeno tijelo oca Ivice Dragutinovića?!

Autor Dragan Šutvić

Poznati srpski fudbaler doživio je veliku porodičnu tragediju, prenose mediji.

 otac ivice dragutinovića se utopio u rijeci  Izvor: MN PRESS

Otac nekadašnjeg reprezentativca Srbije Ivice Dragutinovića (47) izgubio je život u rijeci Lim, prenose mediji. Prema pojedinim navodima, on je oduzeo sebi život na dan svoje krsne slave, ali to nije potvrđeno, kao što još nije ozvaničen ni identitet muškarca čije je tijelo plutalo vodom.

Prema pisanju "Blica", vatrogasci iz Prijepolja u ponedjeljak ujutru izvukli su iz reke tijelo muškarca čiji identitet nije isprva objavljen. Takođe, nepoznato je kako je stradao u rijeci, a tijelo je primijećeno prošle noći, kako pluta rekom na potezu između Prijepolja i Bistrice.

Takođe, mediji prenose i to da su vatrogasci iz Prijepolja prošle noći dobili poziv oko 01.10 da je u mjestu Drenova u toj opštini nepoznata osoba sletjela kolima u reku. "Ukupno pet vatrogasaca - spasilaca sa dva vozila odmah je upućeno na mjesto nesreće. Za samo deset minuta oni su stigli na lice mjesta i odmah zatim započeli izvlačenje nastradale osobe", kazao je dobro obaviješteni izvor "Informera".

Vatrogascima je bilo potrebno dva sata da iznesu tijelo poginule osobe iz reke. Nakon toga je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt. Policija je obavila uviđaj i utvrđuju se okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Izvor: MN PRESS

Dragutinović je rođen u Prijepolju, napravio je veliku karijeru nastupajući za belgijske klubove Gent i Standard, kao i za špansku Sevilju i za reprezentaciju Jugoslavije/SCG/Srbije, za koju je odigrao 49 utakmica. Aktivnu fudbalsku karijeru završio je 2011. u Španiji.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC