• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džoi Barton pola godine u zatvoru

Prvotimac Njukasla i reprezentativac Engleske Džoi Barton osuđen je na šest meseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja telesnih povreda.

 Džoi Barton pola godine u zatvoru Izvor: MONDO

Dvadesetšestogodišnji Barton uhapšen je 27. decembra u centru Liverpula, nakon što je izazvao tuču ispred restorana Mekdonalds.

On je na suđenju priznao krivicu, mada nije imao izbora, jer je čitav incident snimio kamerman televizije CCTV koji se tu slučajno zatekao.

Nakon svađe u restoranu sa jednim srednovečnim čovekom, Barton ga je na ulici jednim udarcem oborio na zemlju, a potom je nastavio da ga udara. Utvrđeno je da ga je dok je ležao udario jos 20 puta.

To mu nije bilo dovoljno, već je udario i jednog 16-godšnjaka koji je pokušao da pomogne čoveku. Barton je tom prilikom mladiću izbio jedan zub.

Na suđenju je utvrđeno da je Barton u vreme incidenta bio potpuno pijan, jer je pre dolaska u Mekdonalds u jednom pabu popio deset krigli piva, a potom u drugom još pet flaša.

Njukasl je saopštio da je klub upoznat sa presudom i da je za sada neće komentarisati, a odluka o eventualnom raskidanju ugovora sa Bartonom biće doneta naknadno.

(agencije, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC