• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

(Po)najbolji intervju Miroslava Ćire Blaževića: Legendarni "trener svih trenera" bio je žrtva skrivene kamere (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Legendarni hrvatski trener dugo je imao strpljenja, a na kraju u svom stilu reagovao na "provokacije" lažnog novinara.

 Ćiro Blažević psuje tokom intervjua Izvor: Youtube/fstebbb/printscreen

Ćiro Blažević, trener sa kultnom ulogom u regionalnom fudbalu, preminuo je nakon duge i teške bolesti. Odlazak "trenera svih trenera" pogodio je brojne fudbalske fanatike i sve one koji su decenijama bili svjedoci njegovog šarma. Oni se i danas prisjećaju kakav je šarmer bićo Miroslav Blažević, a to bi možda i najbolje moglo da se vidi kroz jedan intervju star skoro 15 godina.

Hrvatski trener bio je žrtva skrivene kamere davne 2009. godine, a u intervjuu koji je trebalo da uradi sa novinarom "Rečimirom Arnautovićem" brzo je postalo jasno da će se jako teško ispričati na obične teme. "Novinar" je konstanto postavljao isto pitanje, a Ćiro je poslije nekoliko minuta konačno izgubio strpljenje i počeo da psuje zbog nepripremljenosti sagovornika kojeg je zanimalo šta je promijenio u reprezentaciji Bosne i Hercegovine za šest mjeseci.

"Pa koliko puta si me to pitao? Tjeram te u pi*ku materinu, pa koga ti zaje*avaš? Nemoj me zaje*avati, je*o si mi mater. Ma jesi pripremio... Pa gdje su ti pitanja, je*o te Bog? U glavi? Ku*ac imaš u glavi, imaš u nogama, ti meni iz pete vadiš pitanja. Ne možemo, iako imaš tako lijepe oči i tako si lijep dečko. Ali nisi se pripremio", bio je jedan od Blaževićevih odgovora. Pogledajte kompletno uzimanje izjave od Blaževića:

Hrvatski trener odgovara na jedino pitanje novinara.
Izvor: Youtube/fstebbb

Podsjećamo, Blažević je u leto 2008. godine preuzeo reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a ovaj intervju nastao je nešto više od pola godine kasnije. Pod njegovom komandom BiH izborila je plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo 2010. godine, ali je Portugal u oba meča bio bolji minimalnim rezultatom. Blažević je kao jednog od krivaca za neuspjeh istakao Zvjezdana Misimovića koji je bio omiljen u javnosti i tako sebi napravio problem, pa je u decembru 2009. godine napustio selektorsku funkciju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dex

Skrivene kamere!? Pa nije kamera bila skrivena već je "novinar" koji ga je intervjuisao bio podmetnut jer nije novinar.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC