• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što nam Siniša toliko nedostaje? JER TAKVIH VIŠE NEMA! Arijana na Mihin rođendan dobila poruku od koje suze same kreću

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Na dan kada je rođen Siniša Mihajlović, njegova supruga objavila je dirljiv video snimak, ispod koje je dobila zaista emotivne poruke utjehe.

 Arijana objavila video Siniše Mihajlovića Izvor: Instagram/arrianamihajlovic

Na dan kada bi Siniša Mihajlović napunio tek 54 godine, njegova udovica Arijana objavila je dirljv video snimak na Instagramu, ispod koje su poruke ostavljali i slavni fudbalski asovi - Huan Sebastijan Veron, Marselo Salas, Roberto Baronio, Mateo Materaci, agent i brat Marka Materacija, koji je napisao "Siniša zauvijek"... 

Arijana je na dan Sinišinog rođendana objavila snimak u kojem se vide detalji i uspjesi njegove igračke i trenerske karijere, kao i slike njegovog porodičnog života. Uz snimak je napisala poruku: "Moj šampion".

"Zašto nam toliko nedostaje? Jer je bio direktan, ponizan, čovjek pun poštovanja i kada je imao nešto da kaže, govorio je to direktno, pravo ulice. Nema više takvih ljudi, ni karaktera kakav je on bio na prvom mjestu. I zato mi, najdraži Siniša, toliko nedostaješ. Srećan rođendan i volim te puno", piše u jednom od komentara.

Takođe, bilo je i onih koji su se direktno obraćali Mihajlovićevoj udovici. "Bila si srećna žena zato što si doživjela tako veliku ljubav. Nažalost, sudbina je bila surova i uzela ga od tebe. Ali imaš kraj sebe predivnu porodicu zahvaljujući njemu", takođe je jedna od poruka. Pogledajte dirljiv video:

Siniša Mihajlović preminuo je u 16. decembra poslije duge borbe sa leukemijom i ta vijest toliko je potresla Srbiju i Italiju da se njegovi poštovaoci i dalje teško mire sa činjenicom da ga nema. Dirljivo je ispraćen svuda gdje je boravio, a posebno je emotivno bilo na stadionu Crvene zvezde, gdje su Mihajlovićevi sinovi visoko podigli dres sa njegovim brojem.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC