• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čeka se Napolijev trofej, pa će na ulicu potpuno gola: Zbog nje će svi navijati za tim iz Napulja!

Autor Dragan Šutvić

Atraktivna influenserka i djevojka poznata sa sajta za odrasle spremila je poslasticu za navijače, ukoliko Napoli stigne do trofeja.

 skinuće se gola ako napoli osvoji ligu šampiona Izvor: Instagram/paolinasaulino/printscreen

Većina neutralnih ljubitelja fudbala navija da Napoli ove sezone osovji Seriju A, a sada će svaki od njih dobiti dobar razlog da bodri italijanski tim i do trofeja u Ligi šampiona. Ukoliko se to desi, Paola Saulino će potpuno gola proći centralnim gradskim ulicama u Napulju! Djevojka sa sajta za odrasle, inače veliki fudbalski fanatik i navijačica Napolija, odlučila je da tako proslavi trofej.

Ako do osvajanja Lige šampiona dođe, ona će snositi troškove organizacije, a navijači na ulicama Napulja imaće priliku da uživaju u sadržaju koji inače mora da se plati. Paola živi pod prihoda sa sajta "Onlyfans", a javnosti je poznata zbog nekoliko situacija koje imaju bliske veze sa fudbalom. Svojevremeno je ponudila oralni s**s svim igračima Napolija ako osvoje Ligu šampiona, kačila je fotografije sa Valterom Zengom, a prijetila joj je žena jednog poznatog fudbalera. Sada se smirila, pa šou želi da napravi sama!

"Čitaocima mogu da otkrijem da ću napraviti nešto ludo i proslaviti trofej gola u otvorenom autobusu, na ulicama Napulja. To je nešto što mogu da uradim i da priuštim, ne mislim da je iznajmljivanje takvog autobusa najskuplja stvar na svijetu. Mislim da ću za 3.000 evra to uraditi, mogu da konktaktiram ljude koji iznajmljuju autobuse", rekla je Paola. Ovako ona izgleda:

Napoli je u prvom meču proljećnog dijela sezone savladao Ajntraht u Frankfurtu (2:0) i ima odličnu šansu da se nađe u četvrtfinalu elitnog evropskog takmičenja. Saulino je sigurna da mogu da idu i dosta dalje.

"Ne plašim se nijednog engleskog tima. Njihovi navijači uvijek misle da su najbolji na svijetu, pa ih udari realnost kao što se desilo Liverpulu. Samo je Siti strašan, ali je nevjerovatno šta mi radimo u Seriji A. Ako nastavimo šampionski put to će značiti da smo se učvrstili među najvažnijim i najkonkurentnijim timovima na svijetu. Potrebno nam je to", zaključila je ona.

Inače, Napoli je ubjedljivi lider u Seriji A nakon 23 odigrana kola. Trenutno tim iz Napulja ima 62 osvojena boda, uz skor 20-2-1 u ligaškim mečevima ove sezone, a najbliži pratioci veoma su daleko. Inter je najbliži i zaostaje 15 bodova za najboljim timom prvenstva, a još tri koraka iza nalaze se Roma i Milan. Čini se da njim samo čudo može da donese titulu u ovoj sezoni...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC