• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapa dole, majstore! Italijan pozvao Mihine sinove u Englesku: Gledali kako GAZI u Premijer ligi, a on obožava Sinišu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Strašan potez italijanskog trenera, koji je i ranije pokazivao mnogo poštovanja prema Mihajloviću.

 Roberto De Zerbi pozvao u Englesku sinove Siniše Mihajlovića Izvor: Profimedia/LM/Michele Nucci

Fudbaleri Brajtona savladali su Vest Hem (4:0) u Premijer ligi prethodnog vikenda, a ekipa Roberta De Zerbija nastavila je da se nada potencijalnom izlasku u Evropu na kraju ove sezone. Italijanski stručnjak radi odličan posao na klupi tima koji je preuzeo u toku sezone, a da je veliki čovjek pokazao je i gestom prije ove utakmice. Kako prenose italijanski mediji, De Zerbi je pozvao sinove Siniše Mihajlovića da budu njegovi gosti na utakmici.

Miroslav i Dušan otputovali su u Englesku, bili na utakmici Premijer lige, a zatim i popričali sa stručnjakom iz Breše koji ih je ugostio nakon susreta. Tema za razgovor sigurno je bilo mnogo, posebno kada se zna koliko je Roberto poštovao njihovog preminulog oca. Tom prilikom nastala je i zajednička fotografija, a Mihini sinovi podijelili su slike i snimke sa stadiona na svojim društvenim mrežama.

Tako je Brajton postao još jedan u nizu klubova koji su se na specifičan način oprostili od legendarne ljevice svjetskog fudbala. Mihi su, na svoj način, počast odali brojni italijanski klubovi, a porodica je nedavno posjetila i Beograd, gdje je prije meča Crvene zvezde i Vojvodine organizovan oproštaj od nekadašnjeg fudbalera. Igrači oba tima nosili su specijalne dresove, ali potez De Zerbija je za pohvalu jer tako nešto nije bilo očekivano.

Italijanski trener Roberto De Zerbi počeo je karijeru u jednom niželigašu, a zatim skrenuo pažnju na sebe dok je sjedio na klupi Fođe. Kratko se zadržao u Palermu i Beneventu, potpuni bum napravio je u Sasuolu, a zatim je predvodio i Šahtjor iz Donjecka. Nakon otkaza Siniše Mihajlovića bio je kandidat za klubu Bolonje, ali iz poštovanja prema Srbinu nije želio da preuzme taj tim već je otišao u Englesku i sjeo na klupu Brajtona. Očigledno je njegovo poštovanje prema Mihajloviću, koji u Italiji ima kultni status, toliko da će ga pamtiti i godinama nakon smrti.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC