• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler odjavio "Kosovo", u Prištini bijesni: Ljubio si naš grb, a nemaš hrabrosti da nam se javiš!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbalski savez "Kosova" dobio je mejl njegovog kluba sa porukom da on više neće igrati za tu reprezentaciju

 Fudbaler Uran Bislimi neće da igra za Kosovo već Švajcarsku Izvor: Profimedia

Prema pisanju švajcarskih medija, doskorašnji reprezentativac "Kosova" Uran Bislimi (23) navodno je odustao od nastupanja za tu selekciju. Nakon što je odigrao dvije utakmice i dao jedan gol prošlog novembra, Bislimi (na slici desno) navodno je odlučio da se više ne odaziva pozivima selektora Alana Žiresa i da više ne igra za "Kosovo".

"Njegov let je već bio zakazan, ali kao i u septembru, prihvatio je poziv, a onda ga je otkazao. Poljubio je grb Kosova kada je dao prvi gol, a sada nema hrabrosti da nam sam otkaže", rekao je tim menadžer "Kosova" Bajran Šalja.

U Prištini su veoma ljuti i zbog toga što je napadač "odjavio" tamošnji savez mejlom njegovog kluba, Lugana, u kojem je navedeno da ne Bislimi ne želi da propusti šansu da ubuduće igra za Švajcarsku.

I zbog ove situacije biće mnogima interesantno da gledaju utakmice Švajcarske i "Kosova" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024 (prvu u Prištini 9. septembra, a drugu u Švajcarskoj, 18. novembra), kao i zbog činjenice da niz Švajcaraca albanskog porijekla godinama igra za "Naci", poput kapitena Granita Džake, Đerdana Šaćirija, Ardona Jašarija, Andija Zećirija.

Poput mnogih od njih, Uran Bislimi rođen je u Bazelu, igrao je za omladinsku reprezentaciju Švajcarske, a poziv "Kosova" prihvatio je iz druge i u novembru nastupio na prijateljskim utakmicama protiv Jermenije i Farskih Ostrva, protiv kojih je u remiju 1:1 dao gol.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC