• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajiću "zlatna lopta" od Saveza

Priznanje za 50 i više odigranih utakmica u dresu reprezentacije, Mladen Krstajić dobiće 31. maja na svečanosti u Gelzenkirhenu.

 Krstajiću "zlatna lopta" od Saveza  Izvor: MONDO

Doskorašnjem standardnom državnom reprezentativcu Mladenu Krstajiću, prvotimcu bundesligaša Šalkea, na svečanoj ceremoniji uoči prijateljske utakmice Nemačka - Srbija, 31. maja u Gelzenkirhenu, biće uručena "zlatna lopta" Fudbalskog saveza Srbije za odigranih 50 i više utakmica u dresu nacionalnog tima.

Predstavnici Fudbalskog saveza Nemačke sa zadovoljstvom su prihvatili ideju iz Beograda da učestvuju u organizaciji ovog događaja, kojim FSS želi da se dostojno oduži Krstajiću za ono što je do sada pružio igrajući za reprezentaciju na najvišem nivou.

Gelzenkirhen i stadion „Auf Šalke arena" predstavljaju, pored Beograda, idealno mesto za održavanje ceremonije poput ove, jer su oni Krstajićeva "druga kuća". Srpski fudbaler je četiri godine član Šalkea, jednog od najvećih nemačkih klubova.

Krstajić je rođen 4. marta 1974. godine i igrao je za Čelik, OFK Kikindu, Partizan i Verder, pre nego šeo je u leto 2004. prešao u Šalke.

Za reprezentaciju naše zemlje debitovao je 5. septembra 1999. godine na utakmici protiv Makedonije, odigravši 57 mečeva za nacionalni tim na kojima je postigao tri gola.

"Zlatna lopta" FSS je prethodno, u novembru prošle godine, na svečanosti u Beogradu dodeljena Igoru Duljaju.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC