• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igmana Husref Musemić poslije poraza u Banjaluci: Nije nam bilo omogućeno da nešto više napravimo!

Autori Nebojša Šatara Autori Dragan Šutvić

Trener Igmana Husref Musemić smogao je snage i sportski čestitao Borcu na pobjedi u posljednjem meču 27. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, iako evidentno nije bio zadovoljan suđenjem u Banjaluci.

 Borac - Igman 1:0 izjave Husref Musemić Vinko Marinović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučani su slavili minimalnu pobjedu golom iz sumnjivog penala, koji je realizovao Nikola Ninković, pa je odgođeno šampionsko slavlje Zrinjskog. Osim toga, crveno-plavi su povećali prednost nad najbližim pratiocima Željezničaru i Sarajevu na sedam bodova razlike.

Tokom utakmice na Gradskom stadionu, Musemić je često negodovao i ironično aplaudirao na odluke sudije Dražena Marića iz Bijeljine, ne samo kod jedanaesterca u 35. minutu, već posebno zbog njegove procjene da produži utakmicu za samo dva minuta.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

"Prvo poluvrijeme je bilo dosta konfuzno s naše strane, mislim da nam nije bilo ni omogućeno da nešto više napravimo s obzirom da smo tek u 27. minutu dobili prvi faul. Kad je u pitanju drugo poluvrijeme, mislim da smo odigrali jako kvalitetno, imali smo svoje šanse i po igri iz drugog dijela zaslužili smo gol. Ponavlja nam se već u trećoj, četvrtoj utakmici da igramo puno bolje nego što nas rezultat prati, ali sve je to fudbal. Nadam se da će nam se u narednim mečevima nešto i vratiti iz takve igre i da ćemo imati i rezultat. Čestitam Borcu na pobjedi", rekao je Musemić na konferenciji za štampu.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Njegov kolega sa banjalučke klupe Vinko Marinović nije bio zadovoljan partijom svojih izabranika u drugom poluvremenu, ali je zadovoljan osvojenim bodovima.

"Čestitao bih igračima na pobjedi, i mi smo u prvom poluvremenu odigrali dosta dobro, stvorili četiri, pet prilika da postignemo drugi gol, pa bi nam sigurno bilo lakše. Drugo poluvrijeme nismo odigrali onako kako smo planirali, dozvolili smo rivalu da napravi dvije-tri dobre prilike i dođe do izjednačenja. Imali smo i mi nekoliko kontri da dođemo do drugog gola, nismo, ali moramo biti zadovoljni ovom pobjedom i pripremati se za naredni meč u četvrtak protiv Željezničara", izjavio je Marinović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC