• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester junajted "keca" kupuje u Hrvatskoj: Holanđanin prelomio - hoće Dinamovog najskupljeg igrača!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Po svemu sudeći, transfer će biti "teži" od 10 miliona evra.

 Mančester junajted kupuje Dominika Livakovića iz Dinamo Zagreba Izvor: Profimedia

Dinamo iz Zagreba već godinama važi za fabriku kada je u pitanju pravljenje velikih fudbalskih transfera, a jedan baš takav mogao bi da se desi kada Mančester junajted stigne da pazari u Hrvatskoj. Po informacijama koje imaju engleski mediji, Erik Ten Hag je naredio da mu klub narednog ljeta dovede Dominika Livakovića i tako riješi problem među stativama.

Ove informacije otkriva "Miror", koji tvrdi da je nekadašnjem treneru Ajaksa preko glave grešaka španskog čuvara mreže. I istina, David De Hea ove sezone brani lošije nego ikad, pa bi njegov dugogodišnji mandat u engleskom velikanu mogao da bude okončan na kraju aktuelne sezone.

Umjesto njega među stative trebalo bi da stane Livaković koji je i dalje mlad - kada se uzme u obzir golmanski "vijek trajanja" - ali i i izuzetno iskusan. Sa reprezentacijom Hrvatske bio je polufinalista Mundijala u Kataru, sa Dinamom je redovan u Evropi, a ne treba ni napominjati da redovno osvaja trofeje u domaćem prvenstvu za tim sa stadiona Maksimir.

Pretpostavlja se da Mančester junajted neće željeti da se "cjenjka" oko Livakovića. Ukoliko stvarno krenu po njegov potpis Dinamu će isplatiti 10 miliona evra, što je u ovom trenutku otkupna klauzula za usluge čuvara mreže. Pošto informacije slične jednom od najuticajnijih medija u Engleskoj imaju i pojedini portali u Hrvatskoj, djeluje da bi ovaj transfer stvarno mogao da se završi na kraju prvenstva - kada Dinamo osvoji novu titulu, a Mančester junajted se izbori za još jednu sezonu u Ligi šampiona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC