• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najomiljeniji engleski fudbaler pomaže legendi! Bivši as Junajteda proglasio BANKROT - odmah se javio napadač!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon što je postalo jasno da Vesa Brauna čeka veoma težak život u narednom periodu, Markus Rašford je ponudio pomoć.

 Markus Rašford ponudio pomoć Vesu Braunu Izvor: Youtube/Footy Accumulators/printscreen

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Ves Braun (43) morao je da proglasi bankrot! Iako je tokom karijere zaradio sasvim pristojan novac, njegov razvod od dugogodišnje supruge i lagodan način života kojeg nije želio da se odrekne uticali su na stvaranje ogromnih dugova koje nije mogao da plati. Tada je postao glavna tema u Engleskoj, a ubrzo je ka njemu stigao poziv koji bi mogao da mu spasi život!

U pomoć je priskočio Markus Rašford, jedan od omiljenih fudbalera u Engleskoj. Ofanzivac Mančester junajteda i nacionalnog tima već godinama je poznat po svom humanitarnom radu i čestim akcijama koje pokreće u korist najugroženijih grupa u društvu. Sada je odlučio da po "prijateljskoj cijeni" iznajmi jednu od svojih kuća nekadašnjem defanzivcu Junajteda. Svakako, to je u ovom trenutku najbolje za Vesa.

"Iako se mnogima čini da je Braun tokom karijere zaradio mnogo novca, nije tako. On je zarađivao pristojno, ali je pokušavao da živi kao saigrači koji su imali pet puta veće plate", naveo je izvor blizak fudbaleru engleskim medijima i tako "raskrinkao" igrača koji je svojevremeno činio granitnu odbranu sa Nemanjom Vidićem, Ferdinandom, braćom Nevil i ostalim igračima Mančester junajteda.

Rašford ne koristi nekretninu u kojoj bi u narednom periodu mogao da živi Braun, pa bi od ovakve saradnje svi imali koristi. Takođe, među onima koji su spremni da pomognu nekadašnjem fudbaleru nalaze se Vejn Runi, Majkl Oven i drugi fudbaleri koji su sa njim dijelili teren. Podsjećamo, Ves Braun je nakon četiri godine u mlađim kategorijama 1996. stigao u prvi tim, gdje se zadržao deceniju i po.

Osvojio je ukupno 13 trofeja među kojima su pet Premijer liga i dvije Lige šampiona prije nego što je počeo daleko manje uspješan dio njegove karijere. nosio je dres Sanderlenda, Blekburna i ekipe Kerala Blasters u Indiji. Karijeru je okončao 2018. godine, a svojevremeno je odigrao i 23 meča za seniorsku reprezentaciju Engleske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC