• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAVIJAČICA ARSENALA GOLA DOŠLA NA UTAKMICU: Bojama iscrtala omiljeni dres, pa sve pokazala na stadionu! (FOTO)

Fudbaleri tima iz Londona imali su snažnu podršku sa tribina u 38. kolu Premijer lige.

 Navijačica Arsenala gola došla na utakmicu Izvor: Instagram/greengirlbella/printscreen

Posljednje kolo Premijer lige za sezonu 2022/23 obilježila je ubjedljiva pobeda Arsenala nad Vulverhemptonom, a ubjedljiv trijumf tima iz Londona sa tribina je gledala i Arabela Mia. Ova djevojka javnosti u Engleskoj poznata je kao lice sa društvenih mreža na kojima često ističe ljubav prema "Tobdžijama", a nakon što je na meč elitnog ranga došla gola za očekivati je da joj popularnost dodatno poraste.

"Obučena" u dres omiljenog tima, ali samo premazana bojama za tijelo koje su stvarale utisak da ima odjeću na sebi, Arabela je bila potpuni hit na ovoj utakmici. Ovim fotografijama sa lica mjesta hvalila se na društvenim mrežama:

Inače, Arabela Mia živi i od sajtova za odrasle, na kojima prodaje sadržaj koji sama kreira. Na platformi "OnlyFans" Arabela ima preko 3.500 provokativnih fotografija i više od 200 video snimaka na kojima je sadržaj za odrasle. Praćenje nje na ovoj platformi košta 10 funti mjesečno, dok je moguće ostvariti popuste ukoliko se odmah plati za nekoliko mjeseci unapred.

Tako je tromjesečna cijena 28,5 funti, pola godine košta 54 funti, dok je ciijena za cjelogodišnji pristup njenom sadržaju 96 funti. Po njenim riječima, ona je jedna od najpopularnijih Britanki na ovom sajtu za odrasle. Pogledajte kako inače izgleda Arabela:

Sve detalje o odlasku na stadion bez odjeće - ili sa veoma malo nje, ako računamo gaćice koje se gotovo nisu primijetile - Arabela Mia je podijelila i na svom Jutjub kanalu. Inače, aktivna je i tamo, a već neko vrijeme snima podkast u kojem govori na različite teme, ali uglavnom o ljubavi, muško-ženskim odnosima i intimi. Pogledajte snimak koji je napravila za posljednji meč u sezoni njenog voljenog kluba:

Samo jedan komad garderobe i preko njega boja šortsa i dresa.
Izvor: Youtube/Arabella Mia

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC