• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anelka: Nisam hteo da šutiram penal

Nikolas Anelka, posle čijeg je promašaja s bele tačke Mančester uzeo titulu evropskog prvaka, otkrio je da uopšte nije hteo da šutira penal!

 Anelka: Nisam hteo da šutiram penal Izvor: MONDO

Francuz koji je zimus stigao u Čelzi iz Boltona za 15 miliona funti otkrio je francuskom "L’Ekipu" da je odbio da izvede jedanaesterac, jer nije bio dovoljno zagrejan.

"Ušao sam u igru iznenada i nezagrejan, tako da nije bilo smisla da šutiram penal. Pitali su me da li ću šutirati u prvoj seriji, a ja sam im odgovorio da to ne dolazi u obzir. Na kraju sam morao da budem izvođač. Van der Sar je odbranio, sve najbolje za njega. To je fudbal“, rekao je Anelka.

Najplaćeniji fudbaler u istoriji požalio se i na tretman u ekipi Avrama Granta ističući da je na Stamford Bridžu igrao samo na levom i desnom boku, a da još nije dobio priliku na svojoj standardnoj poziciji - u samom špicu napada.

"Kada sam dolazio govorili su mi da ću igrati u sistemu 4-4-2. Nisam došao da igram levo i desno, mislim da nema smisla da se više dokazujem igrajući u sredini. Trebalo je da igram u špicu sa Drogbom i on je to hteo, ali nikada to nismo probali čak ni na treningu", rekao je Anelka.

Francuski napadač dugo će pamtiti finale u Moskvi, ali njegove kolege iz reprezentacije ni ne pomišljaju da mu učine život lakšim.

Veznjak Bajerna Frank Riberi, koji sa francuskom reprezentacijom sprema za EURO 2008, na pitanje novinara u trening kampu kod Pariza da li će zafrkavati Anelku zbog promašenog penala odgovorio je da hoće.

"Da, sigurno da hoću. Možda ne baš odmah, jer bi on mogao da ima sekiru ili čekić u torbi", našalio se Riberi.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC