• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Masakrirao ih je!" Hit priča bivšeg igrača Borca o miljeniku Grobara: Oni mučenici samo što ne plaču, a on samo udara!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Antonelo Žuka je u Partizanu zaista bio stranac koji se rijetko viđa!

 Marko Jovanović o Žuki Izvor: MN PRESS

Čekamo novu sezonu Superlige da Marko Jovanović sa Železničarom iz Pančeva zaigra u eliti, a dok se to čeka iskusni 35-godišnji štoper pričao je u "Alesto" podkastu kod Aleksandra Stojanovića o svojoj karijeri. Prisjetio se nevjerovatne priče o tome kako je ozdravio i vratio se fudbalu poslije teške bolesti, ali je govorio i o danima u Partizanu.

Kada je u prvom mandatu nosio crno-bijeli dres od 2007. do 2011. godine, a tada se vodila velika bitka za mjesto u sredini terena. Došli su neki domaći igrači velikog potencijala, a tu je bio pitbul iz Brazila!

"Raća je u javnosti predstavljen kao budućnost kluba, sa visinom, talentom koji posjeduje. Tu je i Ljuba Fejsa koji je plaćen veliki novac, u to vrijeme najveći transfer u srpskom fudbalu", počeo je priču Jovanović, pa istakao da je na tom mjestu već bio Antonelo Žuka:

"Jedan od najboljih stranaca sa kojima sam igrao u Partizanu, Brazilac koji je izgarao na terenu. On je sa slomljenom rukom igrao na derbiju, rijetko ko bi igrao. Svaki trening maksimalno, ali je tako udarao na treninzima, da je to bilo stravično. Ali je i trpio udarce", ispričao je Jovanović. 

Marko Jovanović o borbi sa bolešću
Izvor: YouTube/ALESTO

Ipak, kada je Fejsa došao iz Hajduka iz Kule, a Ivan Tomić je kao velikog talenta doveo Radosava Petrovića, htio je iskusni Žuka da pokaže ko je gazda! Kako? Batinama!

"Imao je neki čudan mentalitet. Volio je Partizan, međutim kada su njih dvojica došli je osjetio konkurenciju. Jedan talentovan, drugi plaćen, samim tim je tu da igra. Mi na pripremama na Tari, a on je njih tako krenuo da udara na pripremama na Tari, ja tebi ne mogu da objasnim! A oni mučenici onako mladi, došli iz manjih sredina, glupo im, samo što ne zaplaču! A ćute, poslije svakog treninga stavljaju led na zglobove... Žuka ih je bukvalno masakrirao! On je njima htio da stavi do znanja ko je glavni", prisjetio se iskusni štoper. 

Ipak u jednom trenutku su se Ivan Stevanović i Jovanović dogovorili da stanu u odbranu mlađih saigrača, pa je na treninzima nastala opšta tuča!

"Dogovorimo se Robi Stevanović i ja da mi njemu uzvratimo. Onda smo mi krenuli da udaramo Žuku! Dolazili su i pričali nam: 'Prestanite biće tuča, biće svašta!' U jednom trenutku je došao Slaviša Jokanović i rekao: 'Vi niste normalni, morate da stanete!' Ali Žuka nijednog trenutka nije ušao u svađu, nije se ni u jednom trenutku požalio", završio je svoju priču Jovanović. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC