• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Finale Kupa Italije bez Ibrahimovića

Inter će biti desetkovan na "Olimpiku", dok će Romi možda nedostajati golman Doni i Panući.

 Finale Kupa Italije bez Ibrahimovića Izvor: MONDO

Zlatan Ibrahimović obezbedio je Interu Skudeto golovima u poslednjem kolu u Parmi, ali će zbog povrede kolena propustiti priliku da „neroazurima“ donese još jedan pehar.

Roberto Manćini napravio je spisak od 20 igrača za subotnje finale Kupa Italije protiv Rome koji je objavljen na zvaničnom sajtu kluba, a na njemu ipak nema "Ibre", koji već duže vreme ima problema s povredom kolena.

Šampion Italije biće znatno oslabljen na "Olimpiku" pošto neće igrati ni suspendovani Materaci i Kruz (dobili crvene kartone u polufinalu), neće biti ni povređenih Rivasa, Kambijasa i Figa.

Kada se tome dodaju Samjuel, Kordoba i Dakur, koji se već duže vreme nalaze „van stroja“ jasno je da će Inter biti desetkovan.

Jedina dobra vest za navijače Intera je povratak defanzivca Kivua u tim, koji se oporavio od povrede.

Na drugoj strani trener Rome Lućano Spaleti je na pres konferenciji pred finale Kupa Italije otkrio da je neizvestan nastup dvojice igrača - Panućija i golmana Donija.

Fudbalske vlasti u Italiji ipak su dozvolile ulaz na tribine "Olimpika" navijačima oba kluba, a kapiteni Intera i Rome, Havijer Zaneti i Frančesko Toti, u zajedničkom saopštenju pozvale su ih na dostojanstveno ponašanje i obećali im spektakl.

Na Olimpiku će se sastati dva velika tima koja će igrati sa velikom željom za pobedom, kao i tokom čitave sezone. Borili smo se do kraja i sigurni smo da će ovo finale biti pravi spektakl. To će biti noć radosti i poštovanja i veliko veče za sport uopšte“, navodi se u zajedničkom saopštenju finalista.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC