• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Došlo mi je da ih udarim!

Trener Partizana smatra da su greške njegovih igrača na revanš meču sa Škendijom nedopustive za tim koji želi u Ligu šampiona.

 Stanojević: Došlo mi je da ih udarim! Izvor: MONDO

Aleksandar Stanojević istakao je da nije problem ako se odigra loše, ali da nikako ne može da prihvati veliki broj individualnih grešaka, poslije kojih je protivnik veoma lako stvarao šanse.

"Bio bih mnogo zadovoljniji da smo igrali loše i da nismo uspijevali da dođemo do protivničkog gola, nego što smo dozvolili Škendiji da napravi toliko šansi".

"Šta je tu je, sada se okrećemo Genku. To je nova utakmica, dobili smo i novog štopera (Brazilac Markeš), znači, putujemo u Belgiju sa potpuno novom odbranom i sada nam samo ostaje da se što bolje pripremimo", rekao je Stanojević.

Trener Partizana posebno je ljut što njegovi igrači nisu imali pravu reakciju na "neprijateljski ambijent" na tribinama.

"Atmosfera je bila krajnje naeletrisana, ali sportska, bez incidenata na terenu i oko njega. Nemamo nikakvu primjedbu, čak mi je imponovalo da nas toliko vrijeđaju", kaže Stanojević.

"Imao sam osjećaj da je stadion pun. Njihovi navijači su bili veoma bučni, to mi je dizali adrenalin i zato ne mogu da vjerujem da su pojedini moji igrači bili sputani. Htio sam u jednom trenutku da uđem u teren, da udarim nekog od njih, ne bi li se trgnuli".

Stanojević nije želio da traži opravdanje za slabu igru, ali ipak je morao da podsjeti na neke stvari.

"Dosta igrača nam je otišlo, uključujući i Krstajića, koji je bio vođa ove ekipe. Nama je potreban neko ko će da ponese tim u datom trenutku... Pokušaćemo da popravimo neke stvari, pogotovo u odbrani, jer imamo dosta problema otkako je otišao Savić".

"Nemamo mnogo vremena za pripremu meča sa Genkom. Izvjesno je samo da ćemo morati da igramo na drugačiji način, jer je naredni rival ozbiljan tim i biće nam mnogo teško", zaključio je Stanojević.

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je narednog utorka.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC