• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo Esjenu: Preuzimam Inter

Žoze Murinjo mogao bi u narednih nekoliko dana da preuzme Inter, prenela je "Gazeta delo sport".

 Murinjo Esjenu: Preuzimam Inter Izvor: MONDO

Italijanski sportski dnevnik objavio je da je portugalski trener nakon finalnog meča Lige šampiona poslao sms poruku Mikaelu Esjenu u kojoj ga je obavestio da će u ponedeljak zvanično sesti na klupu Intera.

"Mikael, svi vi ste odlični igrači iako ste pretrpeli poraz od Mančester junajteda. Ja ću u ponedeljak potpisati ugovor sa Interom i nadam se da ćeš i ti jednog dana doći u taj klub", stajalo je u poruci koju je Murinjo poslao igraču Čelsija.

Sudbina Roberta Manćinija u Interu je neizvesna i finalni meč Kupa Italije protiv Rome mogao bi biti njegov poslednji na klupi "neroazura". On nije produžio ugovor, što je medijima dalo mnogo prostora za spekulacije.

Naime, "Gazeta delo sport" je prenela da ukoliko Murinjo postane novi trener Intera, Manćini bi novi posao mogao da potraži u Mančester sitiju, ili čak Čelsiju, u kojem je Portugalac radio do početka ove sezone.

Italijanski dnevnik otišao je daleko u procenama "šta bi bilo kad bi bilo", navodeći da nije isključeno da će Murinjo dolaskom u Milano povući i neke igrače Čelsija, koji su bili njegovi ljubimci, dok je radio u Londonu.

Prvi na toj listi su Frenk Lampard i Didije Drogba, a budući da je Inter odavno pokazao interesovanje za njih, nije isključeno da će želje italijanskog kluba biti ispunjene.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC