• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Napretka: Napred Zvezda!

"Igramo za sebe, promociju našeg kluba, ali i za Zvezdu, jer smo svi Zvezdaši, osim Šljivića i Đorđevića", otkrio je golman Kruševljana.

 Fudbaleri Napretka: Napred Zvezda!  Izvor: MONDO

Jug na jug, sever na sever. Beograd u nedelju čeka titulu u provinciji. Partizanu je potreban bod u Kruševcu, Zvezdi čudo u Kuli. Počinje u 17.00! Odlučujuće, poslednje 33. kolo Meridijan Superlige...

Ukoliko crno-beli osvoje bod protiv Napretka, prigrliće 20. titulu prvaka i treću duplu krunu. Aktuelni šampion će pokušati da osvoji sva tri boda protiv Hajduka i da se nada spektakularnom ishodu južno, u kojem bi tim Slaviše Jokanovića ostao bez boda.

Posle "frke" oko premiranja, dogodila se još jedna - oko navijača.

Grobari su na sajtu Partizana okačili proglas u kojem kažu da "neće biti izolovani na južnoj tribini" Pod Bagdalom, jer "kako neko misli da izoluje 10.000 Grobara na stadionu, koji prima 12.000 ljudi!?!"

Delije poručuju da putuju u Kulu, ma koliko uprava Hajduka pokušavla da zaključa stadion pod objašnjenjem da "ne može da osigura bezbednost gostujućim navijačima".

"To je smešno. Neverovatno je da neko ima toliko hrabrosti, da ne upotrebim neku težu reč, da uputi takav zahtev", prokomentarisao je trener crveno-belih Aleksandar Janković.

"Kako god odlučili, sa ili bez publike, mi dolazimo!", poručuju Delije.

A, sad malo o sportu, odnosno fudbalu... Čak i tu se uglavnom radi o prozivkama. Na onu Aleksandra Jankovića da je Crvena zvezda pokazala da je najbolja, čak i ako ne bude osvojila titulu, njegov kolega na klupi Partizana Slaviša Jokanović kaže sledeće:

"Iskreno, Crvenu zvezdu nisam gledao još od našeg poslednjeg međusobnog duela. U redu je što pričaju o statistici, ali meni je najdraži onaj podatak da je prošle nedelje na našem stadionu bilo 14.000 navijača, a na njihovom tek nekoliko hiljada", zaključio je Jokanović.

O duelu sa Kruševljanima...

"Stigli smo do kraja prvenstva, a moji igrači su supermotivisani i koncentrisani za duel u Kruševcu. Nemam nijedan razlog da ne budem optimista, jer smo 32 kola na čelu tabele. Jedini uslov je da ne uđemo opušteno u meč i siguran sam da je ovo šansu koju nećemo propustiti", rekao je Jokanović.

Govorilo se o tome da će fudbaleri Napretka od Uprave Crvene zvezde dobiti "kule i gradove" ako pobede Partizan. Bilo to tačno ili ne, pronašli su "čarapani" još dodatnih motiva uoči utakmice u kojoj direktno odlučuju o tituli.

"Igramo za sebe, za promociju našeg kluba, ali i za Crvenu zvezdu, jer svi u Napretku, osim Šljivića i Đorđevića, navijaju za crveno-bele", otkrio je Saša Stamenković, golman Kruševljana.

BURZO: "NIJE REALNO DA PARTIZAN KIKSNE"

O Kruševcu, hteli-ne hteli, moraju da misle i u Ljutice Bogdana.

"Razmišljamo svakako o tome šta će biti u Kruševcu, ali prvo moramo mi da pobedimo, da bismo uopšte bili u prilici da se nadamo da će titula ostati u našim rukama"
, izjavio je Igor Burzanović, "plejmejker" Crvene zvezde.

"Naš cilj je da ostvarimo i devetu uzastopnu pobedu u prvenstvu, međutim ne zavisi od nas šta će se dogoditi u Kruševcu", slegao je ramenima "Burzo Maradona".

"U suštini, nije realno da Partizan kiksne sada, kada već nije na toliko mečeva zaredom. Ali, ne bismo trebali da se opterećujemo time".

Titula je i dalje na stolu, bliža je Partizanu. Ali, ni u borbi za opstanak nije sve gotovo. On je bliži fudbalerima OFK Beograda.

Jedino što "romantičari" moraju da urade je da pobede Vojvodinu na Karaburmi i neće igrati baraž za opstanak sa jednim od drugoligaša... Ukoliko OFK pobedi Novosađane, u baraž će tim Smedereva, ma kakav bio ishod njihovos sudara sa Čukaričkim.

PAROVI POSLEDNJEG, 33. KOLA MSL


Nedelja 17.00:

Mladost - Bežanija
Smederevo - Čukarički
Banat - Borac
OFK Beograd - Vojvodina
Hajduk - Crvena zvezda
Napredak - Partizan

TABELA

1. Partizan 77
-----------------------
2. C. zvezda 74
3. Vojvodina 62
-----------------------
4. Borac 43
5. Napredak 41
6. Čukarički 40
7. Hajduk 36
8. Mladost 35
9. Smederevo 33
-----------------------
10. OFK Beograd 33
-----------------------
11. Banat 28
12. Bežanija 17

LISTA STRELACA

13 - Jestrović (Crvena zvezda)
12 - Jovetić (Partizan), Ranđelović (Bežanija)
11 - Kačar (Vojvodina/Herta), Dijara (Partizan)
10 - Milijaš (Crvena zvezda)

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC