• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Laurentis: Mesi je poniženi kreten!

Predsjednik Napolija rekao za najboljeg igrača planete da je kreten i da je osramotio sebe i Argentinu na Kopa Amerika.

 De Laurentis: Mesi je poniženi kreten! Izvor: MONDO

Aurelio De Laurentis dao je sebi dovoljno slobode da jednog od najboljih fudbalera današnjice nazove kretenom, a igrače Argentine idiotima.

Prvi čovjek Napolija pogrdnim riječima opisao je Lionela Mesija i njegov nastup za Argentinu na Kopa Amerika. On smatra da je asu Barselone bilo bolje da nije dolazio na turnir, jer je tako samo osramotio sebe i dres "gaučosa".

De Laurentis je stava da bi na Kopa Amerika trebalo da igraju samo mladi, nedokazani igrači, koji su spremni da pokažu svoj talenat, a ne velike zvijezde. Zanimljivo da su ove riječi 62-godišnjeg Italijana stigle samo nekoliko dana pošto je najavio da će protiv Fudbalskog saveza Urugvaja preduzeti potrebne mjere ukoliko nastavi da eksploatiše napadača Napolija Edisona Kavanija, koji je već imao problem sa povredom na Kopa Amerika.

"Da sam bio na Mesijevom mjestu rekao bih im da ne dolazim na Kopa. Neka me tuže, vode na sud, zabrane mi da igram... Ne želim da se sramotim, jer sam veliki igrač. Ja igram za Barselonu i ne želim da dođem da igram sa nekim idiotima koji ne znaju kako se igra sa mnom", izjavio je De Laurentis
prema navodima "Skaj sporta Italija".

"Mesi je kreten. On je ponižen na turniru i sam je kriv", dodao je prvi čovjek Napolija.

Argentina je kao domaćin bila jedan od favorita za osvajanje Kopa Amerika, ali je turnir završila sa samo jednom pobjedom u grupi i čak tri remija. "Gaučosi" su poslije penala eliminisani u četvrtfinalu od Urugvaja.

"Kako mogu igrači koji cijele sezone igraju u jednom sistemu da se za kratko vrijeme prilagode na novi? Ja sam protiv toga", zaključio je De Laurentis.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC