• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Možda je sreća što igramo sa Genkom

Trener Partizana najavljuje Rnića kao mogućeg startera. Manja vjerovatno ostaje. Kamaru ne zanima Genk.

 Stanojević: Možda je sreća što igramo sa Genkom Izvor: MONDO

Crno-bijelima su preostala još tri dana do prvog meča sa Genkom, a problema imaju na pretek. Povrijedio se Anderson Markes, pa je doveden Nemanja Rnić... Malo je vremena za uigravanje...

Ipak, trener Aleksandar Stanojević kaže da neće da kuka i da nema namjeru da traži alibi.

"Nije lako, ali da tražimo alibi i kukamo nemamo vremena niti želimo. Hoću da u sezonu uđemo sa pozitivnom energijom. Kada se dešavaju ovakve stvari kakve nam se dešavaju, treninzi moraju da se ponavljaju, sa četiri različita igrača uigravamo isto, a pritom ne radimo druge stvari. Samo da igramo za deset dana sa Genkom, ne bi bilo problema. Ali, niko nas neće pitati uza 15 dana da li smo imali problema. Ostaće samo rezultati", poručio je Stanojević.

Mladi stručnjak u svemu traži pozitivne strane.

"Nadam se da ćemo iz svega izaći jači. Šteta je što igramo sa Genkom, ali možda to bude sreća, jer nas takav protivnik dodatno motiviše".

Rnić je počeo da trenira i, po svemu sudeći, biće starter u Genku.

"Ježim se od pomisli da lijevi štoper igra desno. Zato je moguće da Rnić počne", priznao je Srtanojević.

Upitan zašto je Rnić tek sada došao, a ne na početak priprema kada je takođe pregovarao sa Partizanom, odgovorio je:

"Bilo je tada pregovora, ali nisu se dogovorili, a sada jesu. Naravno da bi bilo lakše da je stigao ranije. Ali, ko je mogao da predvidi šta će se sve desiti. Bilo je priče da će Savić ostati, zatim da Labrin dolazi, pa onda dođe Anderson i povrijedi se... To je prelazni rok, stvari se brzo mijenjaju".

Radosav Petrović radi sa ekipom, ali je ni na nebu ni na zemlji.

"On je uvijek dobrodošao, ali na njega gledam kao da je otišao. Fokusirao sam se kao da ga nemam. Ako bude tu, biće u konkurenciji. Ima moje zeleno svjetlo za odlazak. Raća je u svojoj glavi već otišao, odustan je i želim da ode, jer je zaslužio. Ali, ako ne nađe angažman, putovaće u Genk".



David Manja bi mogao da bude prvi igrač koji je prošao probu kod Stanojevića. Tamnoputi krilni igrač, koji je prošao školu PSŽ-a, stigao je iz "B" tima Minhena 1860. U prijateljskoj utakmici sa Sremom nagovijestio je potencijal.

"Interesantan je. U dogovoru sa Krstajićem, postoji realna šansa da ga uzmemo, ali problem je broj stranaca. To je profil igrača kakav nemamo - bočni, mlad i vrlo brz", rekao je Stanojević i dodao:

"Ko zna... Ako nam se desi nešto lijepo protiv Genka, možda dovedemo nekog drugog".

KAMARA: GENK ME NE ZANIMA



Mohamed Kamara puca od samopouzdanja. Poručuje da ga Genk ne zanima i prognozira pobjedu Partizana od 2:0.

"Ma kakav Genk, ne zanima me, skoncentirani smo na ono što nam trener pokazuje. Pokušaćemo to da sprovedemo na terenu i ostvarimo pobjedu sa recimo 2:0, a najgore po nas neka bude neriješeno sa postignutim golom", optimista je Kamara.

"Vjerujem u sebe i svoje drugove, jer znam koliko možemo na terenu da napravimo kad god dođe 'stani-pani'. Bili smo mnogo puta u ovakvim situacijama kada nas svi otpisuju, i baš tada pokažemo naše vrijednosti. Ona utakmica u Skoplju nije pravo mjerilo za ono što možemo, jer nama treba motiv, a imaćemo ga u Genku. Mi smo ipak tim o kome treba Genk da razmišlja, a ne mi o njemu. Borićemo se, pa neka bude šta mora biti", jasan je Mohamed Kamara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC