• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Havijer Pastore na korak od Čelsija

Izgleda da se sapunica zvana "Havijer Pastore odlazi iz Palerma" bliži posljednjoj epizodi.

 Havijer Pastore na korak od Čelsija Izvor: MONDO

Nakon što je predsjednik kluba sa Sicilije Mauricio Zamparini nedavno izjavio da je blizu da prihvati izvjesnu ponudu za argentinskog plejmejkera, koja je stigla u klub, njegov prvi saradnik, potpredsjednik Giljermo Mikiće, izjavio je da je Pastore na putu za Čelsi.

On nije porekao da je još nekoliko "top klubova" u trci za mladim asom, ali da je u ovom trenutku najrealnije da će "gaučos" obući plavi dres londonskog tima, koji užurbano traži plejmejkera.

Još tokom prethodne sezone, 22-godišnji Pastore bio je povezivan sa transferima u Romu, Real Madrid, Barselonu, Milan, Inter, Mančester siti i Mančester junajted, ali izgleda da je novi menadžer Čelsija Andre Vilas-Boaš bio najkonkretniji i najsnalažljiviji sa finansijama koje mu je obezbjedio vlasnik kluba Roman Abramovič.

Kada je govorio da će vjerovatno prihvatiti ponudu za Pastorea, Zamparini je nagovijestio da se radi o obeštećenju od 45 miliona evra.

"Veoma je izvjesno da će Pastore preći u Čelsi, ali to ne znači da su drugi klubovi koji ga žele ostali bez šansi da urade nešto u poslednji čas", rekao je Mikiće.

"On želi u veliki klub i u toku su pregovori sa više takvih. Pastoreov menadžer Marselo Simonijan radi odlično svoj posao, tako da ćemo mi biti srećni da ga prodamo za adekvatan novac. Ako takvog novca ne bude, zadržaćemo ga", dodao je.

Mikiće je dodao da Palermo želi svjež novac i da mu nisu potrebni fudbaleri kao dokusurivanje za Pastorea, čija je vrijednost procijenjena na 50 miliona evra, ali će Sicilijanci vjerovatno prihvatiti pet manje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC