• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Nije smak svijeta!

Uprava Vojvodine zauzela stav da je ispadanje iz evropskog takmičenja nanijelo štetu rejtingu kluba, ali i da život teče dalje...

 VOJVODINA: Nije smak svijeta! Izvor: MONDO

Vojvodina je obrukala i sebe i srpski fudbal, ispadanjem iz Lige Evrope od Vaduca iz Lihtenštajna, ali to za upravu kluba nije dovoljan razlog da podnese ostavku ili napravi neki sličan korak.

"Upravni odbor FK Vojvodina jedinstven je u stavu da jedna izgubljena utakmica od objektivno slabijeg protivnika nije i ne smije biti 'smak svijeta'", stav je uprave koji je iznijet u saopštenju poslije sjednice održane u nedjelju.

Sjednicom je predsjedavao potpredsjednik kluba Dušan Pajović s obzirom na to da je su disciplinski organi FSS kaznili predsjednika kluba Ratka Butorovića na godinu dana zabrane angažovanja u fudbalu.

Uprava Vojvodine jednoglasno je ocijenila da su poraz i eliminacija iz Evrope nanijeli veliku štetu ugledu i rejtingu Vojvodine kako u domaćoj sportskoj javnosti, tako i kod svojih navijača koji su sa pravom očekivali pobjedu i plasman u naredno kolo.

Međutim, čelnici kluba istakli su i da su pobjede i porazi sastavni dio sporta, a da Vojvodina, " kao uostalom i drugi sportski kolektivi nije imuna na njih".

"Život teče dalje, okrećemo se novom prvenstvu, novim izazovima, a poraze ostavljamo iza sebe", poručila je uprava novosadskog kluba.

Dušan Pajović je poslije sjednice izjavio da ne zna zašto bi iko od članova uprave podnosio ostavke.

"Ne vidimo da jedna loša utakmica može da izazove tolike probleme. Svako može da ima loš dan u fudbalu. Ostavku uprave kluba tražila je samo "grupica" navijača. Takve navijače želim da podsjetim da je Vojvodina prije četiri godine bila pred ispadanjem iz lige i pred rasformiranjem. Vojvodina sada redovno izmiruje obaveze prema igračima", rekao je Pajović agenciji Beta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC