• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leonardo doveo Biševca, Menea, Matudija...

Poslije nekoliko godina "flerta", Milan Biševac i Pari Sen Žermen se konačno dogovorili i potpisali trogodišnji ugovor. U Pariz stigli i Žeremi Mene, Blez Matudi...

 Leonardo doveo Biševca, Menea, Matudija... Izvor: MONDO

Poslije neslavnog odlaska iz Milana, gdje je u dvije godine doživio dvije smjene na klupama najvećih rivala, Milana i Intera, novi sportski direktor Pari Sen Žermena, Leonardo Arauho, ne gubi vrijeme.

U kratkom periodu potpisao je tri veoma kvalitetna fudbalera: Žeremija Menea iz Rome, Bleza Matudija iz Sent Etjena i, konačno, povremenog reprezentativca Srbije Milana Biševca iz Valensija.

Konačno, jer je Biševac godinama unazad pominjan kao moguće pojačanje "svetaca" sa Parka Prinčeva, a ovog ponedjeljka potpisao je trogodišnji ugovor sa najvećim klubom iz prijestonice Francuske.

Biševac je prethodne tri sezone proveo u Valensijenu, za koji je odigrao 100 prvenstvenih utakmica i postigao četiri gola. Srpski fudbaler igrao je još za Lans, Crvenu zvezdu, Železnik, Bežaniju i BASK. U dresu reprezentacije Srbije odigrao je osam utakmica.

PSŽ angažovao je na tri godine i Menea, koji je pre Rome igrao za Monako i Sošo, a za "trikolere" nastupao je pet puta. Matudi nije izborio status reprezentativca, ali se nada da će u Parizu to uspjeti da uradi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC