• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sančez: U Barselonu! Da učim...

Novi napadač Barselone Aleksis Sančes poručio je u ponedjeljak da je u ekipu prvaka Evrope i Španije došao kako bi učio od najboljih fudbalera.

 Sančez: U Barselonu! Da učim... Izvor: MONDO

"Želim da pomognem Barseloni da radi ono što najbolje zna, a to je osvajanje trofeja. Lakši dio posla je bio potpisivanje ugovora, a teži je ostanak u ekipi", kazao je Sančez, koji je sa Barselonom potpisao petogodišnji ugovor.

Sančez je u Barselonu došao iz italijanskog Udineza koji je na ime obeštećenja zaradio 26 miliona evra.

"Nisam još ništa postigao. Daću sve od sebe da ekipa ima dobre rezultate. Svi moramo da učimo od igrača kao što su Lionel Mesi i Ćavi Ernandez", naveo je Sančez.

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta rekao je da je Čileanac odličan fudbaler koji može da igra na nekoliko različitih pozicija.

"On može da igra na sve tri pozicije u napadu, a lako mu je da se prilagodi različitim stilovima. Pošto je veoma brz, Sančez će biti jedno od naših najjačih oružja u napadu", istakao je Zubizareta.

Sančez će u Barseloni nositi dres sa brojem devet, koji je ostao slobodan nakon što je Bojan Krkić prešao u italijansku Romu. Zubizareta je najavio i da će Barselona nastaviti pregovore sa londonskim Arsenalom o kupovini igrača sredine terena Seska Fabregasa.

U Arsenalu se spremaju za gubitak kapitena, čiji odlazak žele da nadomjeste kupovinom dvojice španskih reprezentativaca, Huana Mate iz Valensije i Santija Kazorle iz Viljareala.

Prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni Barselona će odigrati 14. avgusta u gostima kod madridskog Reala u Superkupu Španije.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC