• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbio da nosi "dugine boje“, završio sezonu ranije, sada napravio novi incident: Hamulić odbio da trenira!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novi incident problematičnog reprezentativca BIH.

 said hamulić Izvor: Youtube/DFK Dainava Official/printscreen

Said Hamulić debitovao je za BiH u utakmicama protiv Portugala i Luksemburga, a to je jedino pozitivno što se deseilo ove godine problematičnom fudbaleru Tuluza.

Fudbaler rođen u Holandiji prošle zime napustio je poljski Stal Mielec gdje je igrao kao pozajmljeni igrač litvanske Dainave i trebalo je da mu transfer u Francusku bude korak naprijed, ali to se nije desilo.

Tuluz je Hamulića platio 2,5 miliona evra, ali bi mogao da poslije samo jedne polusezone ostane bez njega pošto bh. internacionalac želi da napusti klub.

U devet mečeva sakupio je 149 minuta u francuskom klubu, a svo vrijeme imao je incidente koji se sada nastavljaju.

Nakon što je odbio da nosi traku u duginim bojama, potom napustio klub sedam dana prije kraja sezone, Hamulić je napravio novi potez kojim je šokirao sve.

BH. fudbaler odbio je da trenira i da igra za Tuluz, tako da propušta i današnju prijateljsku utakmicu protiv Monpeljea, a sve kako bi natjerao čelnike francuskog kluba na novi transfer.

Hamulić želi u Seltik, a to je poručio i objavljivanjem fotografije sa porukom "Dobrodošao u Seltik", koji je nedugo zatim obrisao, međutim, očigledno ne odustaje od odlaska iz Tuluza.

Iako je u Tuluz stigao kao najbolji strijelac poljske lige u Francuskoj je praktično bio bez učinka, nije upisao niti jedan pogodak ili asistenciju.

On trenutno ima važeći ugovor sa Tuluzom do 2027. ali vidjećemo koliko će se zadržati.

Hamulić je i ranije koristio društvene mreže za svoje „okršaje“, pa je tako "odjavio" reprezentaciju BIH i prije nego što je debitovao.

"U ovoj poruci se želim zahvaliti svim Bosancima na podršci. Želim zvanično potvrditi da više nisam zainteresovan da igram za svoju zemlju u svojoj karijeri i boriću se za mjesto u reprezentaciji Nizozemske. Hvala na svemu. Još volim te Bosno", napisao je Hamulić u poruci koju je kasnije obrisao, da bi na kraju debitovao za BIH kod Faruka Hadžibegića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC