• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šeici zakucali na vrata Real Madrida

Španski fudbalski klub Real Madrid potpisao je u petak petogodišnji sponzorski ugovor avio kompanijom iz Dubaija, "Flaj Emirejts".

 Šeici zakucali na vrata Real Madrida Izvor: MONDO

Ugovorom vrijednim gotovo pet miliona evra godišnje, avio kompanija Emirati postala je zvanični partner, ali on ne uključuje nošenje sponzorskog natpisa na dresu. Ovaj dogovor ne utiče na sponzorstvo sa austrijskom kladionicom "bwin", koja za natpis na dresu plaća 23 miliona evra godišnje i ima ugovor sa klubom do 2013. godine.

Potpisivanju je prisustvovala većina igrača Real Madrida, uključujući kapitena Ikera Kasiljasa i Kristijana Ronalda. Ipak, izostao je trener Žoze Murinjo.

On je danas saslušan pred Disciplinskom komisijom UEFA posle žalbe na suspenziju od pet mečeva koju je dobio zbog komentara suđenja poslije polufinala Lige šampiona sa Barselonom minule sezone.

Emirati imaju sponzorske ugovore sa još nekoliko fudbalskih klubova kao što su engleski Arsenal, Milan, Hamburg, francuski PSŽ i grčki Olimpijakos.

Finansijski detalji ugovora nisu objavljeni, ali je predsjednik Reala Florentino Perez istakao ogromno zadovoljstvo potpisivanjem saradnje.

"Prirodno je da dva globalna vodeća brenda u svojim oblastima sarađuju. Vjerujem da je ovo samo početak", rekao je Perez.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC