• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić - Vučinić kakav tandem!

Srbin Krasić slaće centaršuteve na glavu ili noge Crnogorcu Vučiniću. Naime, Vučinić prelazi iz Rome u Juventus, tvrde italijanski mediji.

 Krasić - Vučinić kakav tandem! Izvor: MONDO

"Još samo potpis", tako je italijanski list "Gazeto delo sport" objavio vijest o tome da će dosadašnji napadač Rome, Crnogorac Mirko Vučinić preći u Juventus.

Rimski "Korijere delo sport" ima sličan naslov: "Vučinić u Juventusu - dogovor je postignut", a torinski "tutosport" (inače list privržen Juventusu), vijest o transferu objavio je pod naslovom: "Dolazi Vučinić!".

Zanimljivo, taj list je odmah napravio i fotomontažu kako Vučinić pozira u dresu Juventusa u društvu generalnog menadžera kluba Đuzepea Marote. Ta fotografija je djelo navijača Juventusa koji su iskoristili Facebook da "promovišu" Vučinića u novom dresu.

Tako je još jedna fudbalska sapunica blizu okončanja. Italijanski mediji su danima i nedjeljama pisali o tome kako Crnogorac napušta Romu, selili su ga i na Ostrvo (Totenhem, Mančester junajted), pa su pisali da ostaje...Sada je, gotovo izvjesno, da on ostaje na "Čizmi", ali promijeniće i grad i boje dresa.

Vučinić je već 11 godina u italijanskom fudbalu, u Italiji mu je rođen sin. Sada mu se ostvarila želja da ode iz Rima, a istovremeno da ostane u Italiji, tačnije - preseliće se u grad odakle mu je supruga.

Prema pisanju italijanskih medija, Juventus će Romi platiti 18 miliona evra za Vučinića, koji bi trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor i godišnje zarađuje 3,5 miliona evra (nešto malo više nego što je bio plaćen u Romi).

Juventus će biti treći Vučinićev klub u Italiji, poslije Lećea (2002-2006) i Rome (2006-2011).

Prošle sezone 27-godišnji Vučinić je u Seriji A odigrao 28 utakmica i postigao je 10 golova.

(MONDO - fotomontaža: Tuttosport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC