• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Borac pojačao napad, Šarac u Novom Pazaru...

Čačani doveli Živanovića iz Hajduka i Radivojevića iz OFK Beograda. Novi superligaš jači za Šarca i Bogunovića. Rendulić u Izrealu.

 SL: Borac pojačao napad, Šarac u Novom Pazaru... Izvor: MONDO

Kao i mnogi drugi superligaši i Borac prolazi kroz "tranziciju". Čačane su napustili Zoran Kostić i Dušan Petronijević i otišli u Kazahstan, a stigla su dvojica provjerenih napadača, Miloš Živanović (23) iz Hajduka i Jovan Radivojević (28) iz OFK Beograda.

S obzirom na to da trener Ljubiša Dmitrović nije bio zadovoljan partijama ekipe, koja se priprema na Zlatiboru, rukovodstvo kluba je moralo da reaguje.

"Nismo stavili tačku na prelazni rok", jasan je bio sportski direktor Slobodan Ilić u izjavi za "Sportski Žurnal".

Živanović je prošao Partizanovu školu, a za Kuljane je igrao u posljednje tri sezone. Radivojević je karijeru počeo u Novom Sadu, a onda nastupao za Hajduk i Rad.



Ozbiljne namjere u predstojećoj sezoni najavljuje i novi superligaš. Novi Pazar je doveo novog trenera, Mihaila Ivanovića, a igrački kadar je pojačao Milošem Bogunovićem iz Partizana i prekaljenim Draganom Šarcem.

"Potpisao sam ugovor na godinu dana", rekao je Šarac za "Sportski Žurnal".

Igrao je u šampionskoj generaciji Obilića, a zatim i za Šturm, bečku Austriju, Pašing, Crvenu zvezdu i Spartak Zlatibor vodu.

"Nadam se da će Novi Pazar trajati u Superligi više od jednog 'ljeta'. Ko zna, možda ćemo na kraju napasti Evropu", dodao je 35-godišnji defanzivac.

Istovremeno, odbrana Javora je ostala bez svog oslonca. Ekipu je napustio kapiten Zoran Rendulić i zaputio se u Izreal. U Ivanjici žele da ispoštuju dogovor sa Izraelcima i da ime naredne Rendulićeve destinacije ne objelodanjuju do potpisivanja ugovora.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC