• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija zove Zvezdinog stranca u reprezentaciju?! Rusi u panici, oglasio se otac: "Prirodno, da razmislimo..."

Autor Dragan Šutvić

Talentovani Jegor Prucev mogao bi da postane prvi naturalizovani fudbaler u reprezentaciji Srbije.

 da li će jegor prucev igrati za srbiju  Izvor: MN PRESS

Mladi ruski fudbaler i član Crvene zvezde ofanzivac Jegor Prucev (20) nedavno je dobio srpski pasoš i zbog toga ne spada u inostrane fudbalere, ali... Izgleda da bi Jegor uskoro u potpunosti mogao da postane Srbin, jer se priča o njegovom pozivu u reprezentaciju! Rusi su zabrinuti da će momak koji je dva puta nastupio za mladu reprezentaciju njihove zemlje promijenili nacionalni tim za koji nastupa, pa su za komentar upitali njegovog oca.

O tome kolika je panika u Rusiji govori i informacija koja se već raširila po tamošnjim medijima - selektor "orlića" Dušan Đorđević već je obavio razgovore sa talentovanim ofanzivcem i pozvao ga u reprezentaciju. Navode o "transferu" i igranju za reprezentaciju Srbije Rusima je pojasnio njegov otac Igor. U izjavi za portal "megaratings", Igor Prucev je istakao da bi njegov sin i on dobro razmislili kada bi Srbija stvarno pozvala Jegora, ali da se to za sada nije desilo!

"Ne, ne znamo ko je tu kome šta nudio. Kako bismo mogli da odbijemo poziv, kada ga ni nismo dobili? Ne znam odakle su krenule te glasine. Razgovarao sam sa svojim sinom, on mi je rekao da ga niko nije zvao niti mu je nešto nuđeno. Da li bismo prihvatili poziv? Prirodno, morali bismo dobro da razmislimo. Da li računaju na njega u reprezentaciji Rusije i da li uopšte razmišljaju o njemu? Ako da, onda je to druga priča. Za sada možemo samo da fantaziramo o toj temi", rekao je Igor Prucev.

Talentovani Jegor nastupa za Crvenu zvezdu od ljeta 2022. godine, nakon što je u Beograd stigao iz Sočija u kojem je skrenuo pažnju velikih ruskih timova. Ipak, crveno-bijeli su pobijedili konkurenciju i obezbijedili potpis mladog fudbalera, koji je do sada odigrao 11 mečeva i upisao asistenciju u dresu Zvezde.

Prucev je tokom ljetnih priprema bio povrijeđen pa nije imao priliku da se u potpunosti izbori za minutažu kod novog trenera Baraka Bahara. Na prvom meču u novoj sezoni nije bio ni na klupi protiv Vojvodine, dok je protiv Napretka meč odgledao sa mejsta za rezervne igrače. Prethodnih dana se u Beogradu pričalo i o dvojnoj registraciji koja mi Jegoru omogućila da kroz Prvu ligu Srbije stiče minute.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC