• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Stanković: Neka bude kao 1999.

Dejan Stanković upozorava da bi bilo pogrešno razmišljati samo o Hrvatskoj, jer su i ostale reprezentacije u Brazilu jako opasne.

 Kapiten Stanković: Neka bude kao 1999. Izvor: MONDO

Tada je bio klinac, koji je grabio ka fudbalskoj slavi, a danas je veliki fudbaler, kapiten reprezentacije.

Poslije 13 godina, Dejan Stanković saznao je da će ponovo na teren protiv Hrvata. Ukoliko u međuvremenu, prije početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, ne odluči da se povuče iz nacionalnog tima, za koji je igrao 98 puta do sada.

Stanković se, u reakciji na žrijeb u Rio De Žaneiru, osvrnuo ne samo na remi sa Hrvatima u Zagrebu, već potom i pobjedu Makedonije nad Irskom, kojom su naši južni susjedi obezbjedili da nas Irci ne prestignu u poslednjem kolu u grupi i odu direktno na EURO 2000 u Holandiji i Belgiji.

"Tada su nam Makedonci pomogli jer su u 94. minutu dali gol protiv Republike Irske i obezbjedili nam prvo mjesto. Bilo bi lijepo da se istorija ponovi", rekao je Stanković Tanjugu.

Stanković je upozorio da naš tim nikako ne bi smio svu pažnju da usmjeri na Hrvatsku jer su, po njegovom mišljenju, Belgijanci, Škoti, Velšani i Makedonci takođe veoma opasni.

"Belgija nas je nedavno pobijedila, Škoti i Velšani su uvijek nezgodni, Makedonci nepredvidljivi, pogotovo na svom terenu. U svakom slučaju, sigurno je da je grupa koju smo dobili najteža moguća".

Ipak, kapiten Srbije ističe da sve zavisi od "naše igre".

"Kad mi odigramo dobro i kada smo u formi nema razloga da se plašimo bilo kog rivala. Biće neizvjesno, ali nema razloga da ne budemo optimisti", zaključio je Stanković.

(Tanjug/MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC