• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri asa i 50 miliona za Ronalda!

...Toliko traži Mančester junajted od Real Madrida za Portugalca, a "Marka" procenjuje da je to ukupno 140 miliona evra.

 Tri asa i 50 miliona za Ronalda! Izvor: MONDO

Mančester junajted u zamenu za Kristijana Ronalda traži prvotimce Real Madrida Robinja, Serhija Ramosa i Mamadua Dijaru, kao i obeštećenje u iznosu od 50 miliona evra, objavio je španski sportski dnevnik "Marka".

Tiražni list procenjuje da golgeter Robinjo, vezista Dijara i defanzivac Ramos na fudbalskom tržištu vrede oko 90 miliona evra i navode da će, ukoliko Real Madrid prihvati uslove Mančestera, Ronaldov transfer oboriti sve rekodre.

Proteklih nekoliko dana informacije o Ronaldovom prelasku u španski tim preplavile su svetsku štampu, a ocenu menadžera Mančestera Aleksa Fergusona da Real Madrid vode "ljudi bez imalo morala" objavili su svi mediji.

Informaciju o zahtevima "crvenih đavola" španski mediji ocenili su okrutnom, ali su je ujedno protumačili kao nagoveštaj da je engleski klub, ipak, spreman da pregovara o prodaji svog najboljeg igrača.

Predsednik Reala Ramon Kalderon najavio je da će se uskoro sastati sa vlasnikom Mančestera Malkolmom Glejzerom, za kog je rekao da izuzetno dobro razume "jezik novca".

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC