• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRAMA U CRNOJ GORI, LOŠA VIJEST ZA SRBIJU! Jovetić u 97. minutu pogodio za pobjedu, golman Borca "skinuo" penal!

Crna Gora ostvarila veliku pobjedu, golman Borca jedan od heroja ovog trijumfa.

 Crna Gora Bugarska kvalifikacije  Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Crne Gore pobijedila je Bugarsku 2:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024 i tako je prestigla Srbiju na tabeli!

Golom Stevana Jovetića u 97. minutu, udarcem sa ivice kaznenog prostora o stativu, "sokolovi" su prestigli Piksijeve "orlove" i sada imaju bod više uz odigranu utakmicu više. Srbija će u nedelju od 20.45 igrati protiv Litvanije u Kaunasu i imaće apsolutni imperativ pobjede, inače više neće kontrolisati ni borbu za drugo mjesto, koje takođe vodi na EURO.

Prvi gol za Crnu Goru postigao je Stefan Savić u 46. minutu, Igor Vujačić dobio je crveni karton zbog povlačenja u 59. minutu, a Bugari su dva minuta nakon toga promašili penal, jer Kirill Despodov nije uspio da savlada golmana Borca, Milana Mijatovića. Bugari su uspjeli da izjednače u 79. minutu, golom Preslava Borukova, ali nisu uspjeli da odbrane taj bod. Jovetić je u završnici pogodio prečku, a potom je u posljednjim sekundama donio veliko slavlje na stadionu pod Goricom, na kojem su i igrači utrčali sa klupe Crne Gore da bi proslavili trijumf.

Pogledajte i odbranu golmana banjalučkog tima.

Srbija i Crna Gora igraće u oktobru u Beogradu, dok će "orlovi" istog mjeseca gostovati Mađarima. U novembru, u posljednjem kolu, reprezentacija Srbije dočekaće Bugarsku u Leskovcu i iako se činilo da će to biti "ovjeravanje" plasmana na Evropsko prvenstvo poslije čak 24 godine, situacija se drastično komplikuje poslije remija "orlova" sa Bugarskom u gostima (1:1) u junu i poslije poraza od Mađarske minulog četvrtka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC