• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova Mestalja uzela dva života

Dvojica radnika izgubila su život u ponedeljak ujutru, kada se čelična greda otkačila sa tribina novog stadiona u Valensiji.

 Nova Mestalja uzela dva života  Izvor: MONDO

Dvojica radnika izgubila su život u nesreći, koja se dogodila u ponedeljak na Novoj Mestalji, dok je još dvoje zaposlenih na izgradnji novog stadiona u Valensiji teško povređeno.

Prema izveštajima policije i vatrogasne službe, nesreća se dogodila kada su četvorica radnika angažovanih na zgradnji modernog stadiona, odnosno arene pala sa skele u ponedeljak ujutru, posle čega su radovi prekinuti. Prvo je javljeno da su radnici povređeni, a kasnije i da su dvojica podlegla povredama.

Jedan od dvojice preživelih ima teške povrede glave, ruke i nogu i on se nalazi na operaciji, dok je drugi prebačen na detaljna ispitivanja.

Svedoci su rekli policiji da su radnici pali sa visine između 15 i 20 metara, a da je skelu oborio veliki čelični stub, koji se otkačio sa tribine. Radovi na Novoj Mestalji počeli su u avgustu prošle godine, a u Valensiji se nadaju da će novo fudbalsko zdanje biti otvoreno za sezonu 2009/2010.

Nova Mestalja trebalo bi da ima kapacitet od 75.000 gledalaca, a procenjeno je da bi izgradnja trebalo da košta između 250 i 300 miliona evra. Veći deo te sume, uprava Valensije nadoknadiće rušenjem stare Mestalje i izgradnjom stanova, poslovnih zgrada i tržnih centara na tom zemljištu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC