• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji kapiten Real Madrida oženio novinarku iz Hrvatske (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji kapiten Reala i Španije Fernando Jero ponovo se oženio, ovoga puta hrvatskom novinarkom Fani Stipković.

 Spanski fudbaler Fernando Jero ozenio Hrvaticu Fani Stipkovic Izvor: Instagram/fanistipkovic/printscreen

Slavni španski fudbaler Fernando Jero (55), nekadašnji kapiten Real Madrida, oženio je svoju dugogodišnju djevojku, Hrvaticu Fani Stipković (41), novinarku i TV lice dobro poznato u regionu! Sama ceremonija održana je u tajnosti, pa fotografije sa lica mjesta ne mogu da se nađu čak ni na zvaničnim Instagram profilima Fernanda i Fani.

Ipak, detalje sa vjenčanja u Meksiku donosi hrvatskog izdanje časopisa "Glorija", u kojem je otkriva kako je prošla ceremonija. Za tekst u ovom listu izjavu je dala i Fani Stpković, nova supruga nekadašnjeg španskog reprezentativca. Tom prilikom otkrila je sve o vjenčanju koje je upriličeno u Gvadalahari, a koje je kruna njihove ljubavi!

"Vjenčanje je održano 13. septembra u predivnom hotelu 'Casa Pedro Loza' u centru Gvadalahare. Ceremonija je bila intimna i prisustvovalo je samo 12 gostiju, a zbog stare građevine sa koje se pruža prelijepi pogled na grad sve je izgledalo kao u nekom filmu. Mislili smo da će biti još manje zvanica. Preselili smo se iz Španije u Meksiko, trudna sam i Fernando je imao samo nedjelju dana slobodno, pa nismo željeli pompu. Organizacija većeg vjenčanja traži i više vremena. mi smo željeli da našu vezu, koja je već kao brak, krunišemo u najljepšem trenutku, dok čekamo bebu. Sve je bilo kako sam zamišljala", rekla je Fani. Pogledajte kako izgleda hrvatska novinarka:

Rokovi za organizaciju velike svadbe bili su prekratki, pa par želi da naredne godine ponovi sve! Sa mnogo više gostiju, u potpuno drugim okolnostima i uslovima Fernando i Fani napraviće veliku svadbu na koju će pozvati sve svoje prijatelje. O lokaciji i ostalim detaljima još nije bilo riječi, jer je u ovom trenutku prioritet trudnoća nekadašnje hrvatske manekenke koja se zbog ljubavi preselila na drugi kraj svijeta.

Njen suprug Fernando Jero trenutno je sportski direktor fudbalskog kluba iz Gvadalahare, koji se često po nadimku naziv Čivas. Trener ove ekipe je srpski stručnjak Veljko Paunović, koji upravo u nekadašnjem španskom fudbaleru ima najbližeg saradnika. O tome kako meksički klub dobro funkcioniše govori i da je Jero za kupa izabrao vlasnika tima!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC