• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač preminuo na utakmici u Engleskoj!

Autor Nemanja Stanojčić

Navijač Lejton Orijenta preminuo je na utakmici u Engleskoj, publika je uletjela na teren da prekine meč, ali je nažalost bilo prekasno...

 Navijač preminuo na utakmici u Engleskoj Izvor: Twitter/printscreen/@M1D3V

Tragedija na fudbalskoj utakmici, navijač je preminuo u Engleskoj. Na meču tamošnje Lige 1 između Lejton Orijenta i Linkolna dogodio se smrtni slučaj na tribinama. Jednom čovjeku je pozlilo, tražili su da mu se hitno ukaže pomoć, kako bi skrenuli pažnju na sebe navijači su utrčali na teren i sjeli kako bi se sve odmah prekinulo.

Obje ekipe povukle su se sa terena odmah, ljekari su pokušali da mu pruže pomoć, nažalost nije mu bilo pomoći. Prema izvještajima iz engleskih medija na stadionu nije bilo doktora, već je poznata hitna pomoć koja je stigla za četiri minuta, ali je i to bilo prekasno za navijača koji je izgubio život.

Ubrzo poslije svega toga oglasio se i klub. "Meč protiv Linkolna je napušten u završnici zbog hitnog medicinskog slučaja na tribinama. Naše misli usmjerene su ka svima koje je ova tragedija pogodila i njegovim najbližima. Zahvalni smo navijačima na pomoći i na reakciji koju su pokazali u tako teškoj situaciji. Više informacija objavićemo u narednom periodu", napisali su iz Lejton Orijenta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC