• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Zvezde uhapšen nakon evropskog meča!

Autor Dragan Šutvić

Skandalozno ponašanje policajaca u Holandiji, nakon meča AZ Alkmar - Legija.

 uhapšen radovan pankov  Izvor: MN PRESS

Težak skandal o kojem će se danima pričati u Evropi dogodio se u Holandiji, nakon što je AZ Alkmar u drugom kolu grupne faze Konferencijske lige savladao Legiju iz Varšave (1:0). Holandska policija nasrnula je na igrače, stručni štab i rukovodstvo poljskog kluba, dok su oni ulazili u autobus kojim je trebalo da odu sa stadiona na kojem je odigran susret. Tom prilikom je čak i predsjednik kluba Darijuš Mioduski dobio udarce pendrekom, a najdeblji kraj izvukli su srpski defanzivac Radovan Pankov i portugalski vezni fudbaler Žozue, inače kapiten tima, koji su privedeni u policijsku stanicu!

Kako prenose poljski mediji, nekoliko fudbalera Legije ušlo je u klinč sa policijom nakon što su vidjeli da čak i predsjednik njihovog kluba dobija udarce pendrekom, a dvojica prvotimaca kluba iz Varšave izvedeni su iz autobusa u kojem je bila ekipa i odvedeni su u policijsku stanicu. Sve to zabilježile su kamere poljskih novinara, koji su se našli na licu mjesta! Pogledajte jedan od detalja:

Navodno, kompletan incidnet na stadionu nastao je jer su holandski policajci riješili da zatvore kapije stadiona iako nisu svi članovi Legine delegacije ušli u klupski autobus. Tada su se Poljaci pobunili, uz napomenu da ne mogu da napuste stadion bez ostatka tima, što je isprovociralo nasilje od strane holandskih policajaca. 

"Rezultat svega je da su dvojica fudbalera Legije - kapiten Žozue i defanzivac Radovan Pankov - izvučeni iz autobusa bez ikakvog razloga, odvedeni u policijski automobil i odvezeni u stanicu. Policija je dala ultimatum: ili će ova dvojica igrača napustiti autobus ili će svi biti izbačeni iz njega. Trener Legije Kosta Runjaić, tim menadžer Konras Pašnjevski i klupski advokat su taksijem otišli za njima u stanicu", navodi se na sajtu "Legionisci", koji ima snimke incidenta u Holandiji.

Sa fudbalske strane, AZ Alkmar je pobijedio Legiju (1:0), ali je to vjerovatno tek u trećem planu nakon incidenata. Meč holandskog i poljskog tima bio je prepun tenzije, a i u danima pred okršaj pričalo se o eventualnim sukobima dvije navijačke grupe.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Više vijesti iz fudbala

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC