• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac zvijezde Liverpula još nije pronađen: Vojska pretražuje džunglu

Vojnici, policajci, komandosi... Svi oni češljaju džunglu na granici Kolumbije i Venecuele i strahuje se da su kidnaperi već otišli u susjednu državu.

 Otac od Luisa Dijaza još nije pronađen Izvor: Raul ARBOLEDA / AFP / Profimedia

Kolumbijski fudbaler Luis Dijaz prolazi kroz teške trenutke pošto su otmičari kidnapovali njegove roditelje. Nakon što su zatražili  veliki novac za otkup, policija je uspjela donekle da im uđe u trag i uspjela je da oslobodi majku, međutim za sada i dalje ne mogu da im uđu u trag i spasu oca poznatog fudbalera.

S obzirom na to da je drama ušla u četvrti dan, nove informacije glase da je u sve sada uključena i vojska. Oni "češljaju" džunglu na granici između Kolumbije i Venecuele, pošto vjeruju da su otmičari baš tamo odveli oca fudbalera Liverpula, međutim još se čekaju pozitivne vijesti. Više stotina policajaca i vojnika angažovano je na spasavanju nesrećnog muškarca, a Luis Dijaz i dalje strepi, daleko od kuće.

Njemu je savjetovano da ne napušta Englesku zbog sopstvene sigurnosti i da je daleko bolje da ne dolazi u Kolumbiju u ovakvom trenutku. "Redsi" su uz njega, trenutno ne trenira sa ekipom i nije igrao tokom vikenda kod Jirgena Klopa, a nema sumnje da ako i otac bude oslobođen - sigurno odlazi kući da ih vidi.

Angažovano je više od 130 lica u ovoj potrazi, džunglu na granici Kolumbije i Venecuele nadlijeću i helikopteri, tu su i komandosi koji su u planinama, a ne isključuje se mogućnost da su kidnaperi odveli Dijazovog oca u susjednu zemlju. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC