• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Replike šampionskih dresova iz Barija

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je repliku dresova u kojima su crveno-beli 1991. godine osvojili titulu evropskog šampiona.

 Replike šampionskih dresova iz Barija Izvor: MONDO

Dresovi sa prednje strane imaju retro grb i zlatnim slovima ispisan natpis "Šampioni Evrope, 29. maj 1991.", a sa zadnje - autentične brojeve i originalne pojedinačne potpise svih igrača.

Replike šampionskih dresova iz Barija zvanično su promovisane dan uoči proslave 17. godišnjice istorijskog uspeha crveno-belih na stadionu Sveti Nikola, gde je u finalu Kupa šampiona, posle boljeg izvođenja penala, Zvezda pobedila Olimpik iz Marseja.

Kako je najavljeno, u prodaji će se od četvrtka do nedelje na jednom mestu naći i delovi travnjaka sa "Marakane", a prihod od toga namenjen je finansiranju omladinske škole Crvene zvezde.

Prema rečima direktora klupskog marketinga Stefana Ivanovića, za koji dan će početi rekonstrukcija stadiona Crvene zvezde, a između ostalog će biti napravljen i novi travnati tepih.

Nova sezona za crveno-bele počeće prvim kolom kvalifikacija za Kupa UEFA. Za 27. juni zakazan je žreb, a prvu utakmicu u tom takmičenju Crvena zvezda će igrati 17. jula.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC