• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savićević smijenio Kranjčara

Predsjednik FSCG smijenio hrvatskog stručnjaka sa mjesta selektora, iako Crnogorci imaju velike šanse da se plasiraju na EURO 2012.

 Savićević smijenio Kranjčara Izvor: MONDO

Zlatko Kranjčar više neće predvoditi fudbalsku reprezentaciju Crne Gore.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore zahvalio mu se na saradnji i to će i zvanično objelodaniti na sjednici Izvršnog odbora FSCG.

Vijest o smjeni iznenadila je mnoge, budući da Crnogorci imaju šanse da izbore plasman na EURO 2012.

Crnogorski mediji prenose da će nacionalni tim privremeno predvoditi njegov dosadašnji pomoćnik Branko Brnović, dok bi dugoročno rješenje mogao da bude Zoran Filipović.

Kranjčar je selektor Crne Gore postao u februaru prošle godine i u kvalifikacijama za EURO 2012. reprezentacija je ostvarila pobjede protiv Velsa, Švajcarske i Bugarske na gostovanju, dok su sa Englezima odigrali neriješeno. Oni su su uspjeli da ostvare niz od sedam mečeva bez poraza, a dugo su bili i jedina evropska selekcija koja nije primila gol u kvalifikacijama.

Dobro upućeni tvrde da je Savićević odluku o smjeni donio poslije loših rezultata na posljednje dve utakmice - remija protiv Bugara u Podgorici i poraza u Velsu. Potez predsjednika FSCG je iznenađujući i zbog činjenice da je Crnogorcima potreban samo bod u preostala dva meča kako bi obezbijedili baraž za Evropsko prvenstvo. Oni dočekuju Engleze i gostuju Švajcarcima.

Na tabeli grupe G Engleska vodi sa 17 bodova, Crna Gora ima 11, Švajcarska osam, Bugarska pet, a Vels tri boda.

"Vijesti" su prenijele da je kolizija između Savićevića i popularnog Cice nastala još u junu uoči meča sa Bugarima, kada je hrvatski stručnjak potegao priču o produženju ugovora, koji mu ističe po završetku kvalifikacija za EURO 2012. Navodno, nakon toga primijetilo se da su predsjednik Saveza i selektor počeli da komuniciraju samo strogo poslovno i to kada moraju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC