• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Neka publika dođe i uživa

Trener Zvezde pozvao publiku na Marakanu. "Svi jedva čekamo meč s Borčom, uželjeli smo se fudbala", poručuje Prosinečki.

 Prosinečki: Neka publika dođe i uživa Izvor: MONDO

Poslije dvonedjeljne prvenstvene pauze zbog reprezentativnih obaveza, tim sa Marakane očekuje nastavak takmičenja "napunjenih baterija".

"Za vrijeme dvonedeljne pauze smo dobro radili i pripremali se za naredne mečeve, među kojima je i sutrašnji protiv Borčana. Dosta igrača je bilo uključeno u reprezentativne akcije, ali to treba da nam imponuje, jer to znači da vrijede. Favoriti smo, igramo na našem stadionu, i vjerujem da će publika koja dođe, uživati u dobroj igri i pobjedi", rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare.

Crveno-bijeli su u prošlom kolu pobijedili Smederevo i, pored nekoliko promašenih izglednih prilika, cio meč odigrali smireno, prije svega zahvaljujući dobroj igri veznog reda. U tom dijelu tima će na meču sa Borčancima možda doći do prinudnih izmjena.

"Nekolicina igrača je prilično "istrošena" nastupima za nacionalne timove...Čava je imao temperaturu i mislim da on vjerovatno neće konkurisati za tim. Međutim, nisam zabrinut, svi igrači jedva čekaju utakmicu, nisu igrali dvije nedjelje i uželjeli su se fudbala", rekao je Prosinečki.

Upitan da li će posljednje Zvezdino pojačanje Nikola Petković biti u konkurenciji za tim, Prosinečki je odgovorio da on sigurno neće početi utakmicu, ali da će možda ući s klupe.

"U dobroj je fizičkoj kondiciji, ali da mora da prođe period prilagođavanja, tako da u subotu sigurno neće istrčati na teren među startnih jedanaest, ali i da postoji mogućnost da dobije šansu tokom meča", poručio je Prosinečki.

Meč Crvene Zvezde i BSK Borče igra se u subotu u 18.30, uz direktan prenos na televiziji Arenasport.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC