• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković: Vesli, opusti se...

"Ves treba samo da se opusti, jer može da igra gdje god poželi", kaže Dejan Stanković povodom problema u kojem se našao Vesli Snajder.

 Stanković: Vesli, opusti se... Izvor: MONDO

Vesli Snajder je u problemu.

Prvo, cijelo ljeto bio je aktuelan njegov navodni prelazak u Mančester junajted, koji se na kraju nije ostvario. Drugo, zbog toga je izgubio povjerenje navijača Intera. I treće, došao je novi trener Đan Pjero Gasperini, koji je uveo sistem igre u kojem nema Snajderove pozicije.

Zbog svega, njegov saigrač iz Intera i kapiten srpske fudbalske reprezentacije Dejan Stanković, osjetio je da je trenutak da podrži kolegu, nesumnjivo velikog majstora igre.

"Ja to vidim ovako, Ves treba samo da se opusti, jer može da igra gdje god poželi u veznom redu. Sve što treba da uradi je da ubijedi sebe u to", rekao je Stanković.

Inter će pod Gasperinijem igrati 4-3-3 formaciju u kojoj nema klasičnog "trekvatriste" (sinonim za ofanzivnog veznog u Italiji). Snajder na toj poziciji briljira, a sada će morati da prihvati jednu od tri ponuđene u sredini, ali svakako će biti udaljeniji od protivničkog golmana.

Stanković, pritom, ne misli da će se boriti sa Snajderom za mesto u timu.

"On i ja nismo konkurenti za mjesto u sredini, jer ja ne vidim svoje saigrače kao rivale. Gasperini će biti na slatkim mukama ove sezone, jer imamo sjajan tim", rekao je Stanković, svjestan da je pred nerazurima mnogo iskušenja u Ligi šampiona, Seriji A i Kupu Italije.

"Imamo mnogo utakmica u tri takmičenja i niko od nas ne misli da odigra baš svaku... Dobro, možda Havijer Zaneti misli...", našalio se Stanković na račun "Il Tratorea", legendarnog 38-godišnjeg kapitena Intera, koji i dalje igra i trči kao mladić.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC