• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus: UEFA, izbaci Inter iz Evrope!

Juventus će zahtijevati da UEFA izbaci Inter iz Lige šampiona...

 Juventus: UEFA, izbaci Inter iz Evrope! Izvor: MONDO

Juve se ne predaje!

Nakon što je na italijanskom sudu izgubio bitku za "povratak" skudeta iz 2006. godine, odnosno poslije odluke da administrativno dodijeljena titula ostaje Interu, Torinezi se okreću Nionu.

UEFA će uskoro dobiti zahtijev da se Inter izbaci iz Lige šampiona!?

U Juventusu vjeruju da je Inter takođe bio umiješan u namještanje utakmica i da je takođe trebalo da bude kažnjen tokom Kalčopoli skandala 2006. godine, ali taj slučaj sporo ide pred italijanskim pravosuđem, što zbog manjka dokaza, što zbog zastarjelosti.

Ipak, s obzirom na to da traje istraga protiv čelnika Intera, u Juventusu vjeruju da je to sasvim dovoljno da se taj klub eliminiše iz Evrope, jer je nedavno UEFA tako postupila u slučaju Fenerbahčea, koji je optužen za namještanje utakmica u Turskoj.

Ipak, Fenerbahče je dobio svoju presudu i njemu je oduzeta titula, poslije čega je i eliminisan iz Evrope, što nije slučaj sa Interom, koji i dalje nije proglašen krivim i kojem i dalje "važi" titula iz 2006. godine. U Interu se čude i pitaju se šta njihovo učešće u ovogodišnjoj Ligi šampiona ima sa bilo čim što se događalo prije pet i više godina, uz opasku da je Inter, uz Romu, za razliku od Juventusa, Milana, Lacija, Fiorentine i ostalih, više puta proglašavan nevinim u skandalu koji je tresao Italiju i još je trese.

Italijanski mediji, pa čak i oni tradicionalno okrenuti Juventusu, poput Tutosporta, na kraju ovih izvještaja procjenjuju da se ipak radi samo o zastrašivanju od strane Juventusovih advokata i da od svega neće biti ništa, ali da nije zgoreg trošiti energiju rivala insistiranjem na čestim svjedočenjima, pa i demantijima u javnosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC