• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajduk ne da vrh!

"Predstoji nam jedno od najvećih iskušenja u prvom dijelu prvenstva", kaže defanzivac Hajduka Ahmed Mujdragić pred duel sa čačanskim Borcem u Kuli.

 Hajduk ne da vrh! Izvor: MONDO

Lider ne želi da siđe sa vrha.

Štaviše, Kuljani su se, poslije neočekivano ubjedljivog starta Superlige i maksimalnih devet bodova iz tri meča, naoštrili da osvoje i 12. bod.

U goste im, u nedelju od 16.30, dolazi čačanski Borac, a kako bi u što boljoj atmosferi nastavili sezonu iz snova poslije dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije, u Kuli su odlučili da kapije "umivenog" stadiona budu širom otvorene za sve navijače.

Hajduk nikada nije izgubio u Superligi od Borca kod kuće, ima 12 pobjeda i pet remija, uz gol razliku 29:7.

"Predstoji nam jedno od najvećih iskušenja u prvom dijelu prvenstva, jer je najteže igrati utakmice koji su neki već proglasili dobijenim. Čačani imaju kvalitetan sastav, sa opasnim reprezentativcem Jovanom Damjanovićem u napadu, kao i još nekoliko odličnih igrača. S druge strane, kod nas je upitan nastup neumornog veziste Kenana Ragipovića, zbog povrede", rekao je Ahmed Mujdragić radiju "Sto plus".

Stub odbrane Hajduka i strijelac pobedonosnog gola na utakmici u Jagodini istakao je da u Kuli poslije pobjeda u prva tri superligaška kola vlada fudbalska euforija.

"Svi pričaju o fudbalu, željno iščekujući sutrašnju utakmicu i nova tri boda, uoči dvoboja sa aktuelnim šampionom Partizanom. Veoma zaslužan za takvu atmosferu je ambiciozni predsjednik Zoran Osmajić, koji je učinio sve da se u Kuli osjećamo kao kod kuće", rekao je Mujdragić.

Dvadesetpetogodišnji Novopazarac vratio se u srpski fudbal poslije odličnih partija u dresu albanskog Škumbinija, za koji je nastupao u posljednje dvije i po godine.

"Bilo je pravo vrijeme za povratak, a pogodio sam i najbolji mogući klub. Sa mnom su i moji sugrađani Sead Hadžibulić i Ragipović, igraju odlično. Mislim da nas poslije nekoliko godina očekuje jedna zanimljiva sezona u Superligi, gdje će mnogi timovi imati šta da pokažu i u duelima sa našim najtrofejnijim ekipama", rekao je Mujdragić.

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC