• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Partizan pobijedio iz penala

Crno-bijeli savladali Jagodinu golom Nemanje Tomića u 79. minutu sa bijele tačke. Sloboda u 89. minutu do boda protiv Vojvodine.

 JSL: Partizan pobijedio iz penala Izvor: MONDO

Partizan je "osvojio" Jagodinu, na jedvite jade. Šampion je pobijedio golom Nemanje Tomića u 79. minutu iz penala. Za najstrožu kaznu se izborio Lamin Dijara.

I to je bilo uglavnom sve od crno-bijelih.

Najbolju priliku na utakmici imao je domaćin, ali je Dejana Đenića, kada su se našli "oči u oči", zaustavio golman Partizana Vladimir Stojković, koji je nekoliko puta otklanjao opasnost iz svog kaznenog prostora.

Trener Aleksandar Stanojević je izveo sledeći sastav: Stojković - Miljković, Rnić, Ivanov, Volkov - Kamara, Smiljanić, Babović (od 56. Ilić), Tomić - Eduardo (od 46. Marković), Dijara (od 85. Jovančić).

U poluvremenu na teren su upali navijači Partizana, ali je Žandarmerija brzo intervenisala, pa nije bilo incidenata.

Vojvodina je do 83. minuta meča u Užicu imala tri boda i prvo mjesto na tabeli. Međutim, tada je Savo Kovačević je izjednačio i postavio konačan rezultat - 2:2.

Sloboda se izgleda ispraksala da favoritima zagorčava život u finišu. Podsjetimo, Užičani su trijumfovali nad Partizanom golom Slavka Marića u posljednjim trenucima.

Voša je povela preko Brane Ilića. Pogotkom iz penala napadač Novosađana je četvrti put u prvenstvu bio precizan i izbio na vrh liste strijelaca. Nebojša Prtenjak je izjednačio na 1:1, a u 43. minutu prednost gostima doneo je Oumaru Abubakar. Ipak, to nije bilo dovoljno za konačni uspjeh ekipe Dejana Vukićevića.

Kragujevčani su bili nemilosrdni na Čika Dači. Pobedili su Smederevo 3:0 rafalnom paljbom već u prvih 45 minuta.

Gosti su prvi zaprijetili, ali je Radnički već u 11. minutu poveo, preko Ivana Obrnovića, na asistenciju Stanimira Miloškovića. Nedugo zatim Darko Spalević je postigao treći gol u sezoni, a tačku na meč stavio je Željko Milošević.

Burno je bilo u Novom Pazaru. Pred više od 5.000 gledalaca novajlija u Superligi je doživio i četvrti poraz. Pobijedio ga je i Spartak golovima Marka Milića i Vladimira Torbice.

Domaći navijači su praveći koreografiju napravili požar na tribinama u poluvremenu utakmice, a po završetku su se sukobili sa policijom, van stadiona.

Javor je do prvog plijena došao kao gost Metalcu. Oba gola za Ivanjičane dao je kapiten Zoran Rendulić. Prvi je postigao u 57. minutu, Mizdongard Betonligar je izjednačio u 70, a samo šest minuta kasnije Rendulić je doneo novu radost gostima.

REZULTATI 4. KOLA:

Radnički 1923 - Smederevo 3:0 (3:0)
/Obrovac 11, Spalević 17, Milošević 30/

Metalac - Javor 1:2 (0:0)
/Betonlingar 70 - Rendulić 57, pen 76/

Novi Pazar - Spartak 0:2 (0:0)
/Milić 54, Torbica 72/

Sloboda Sevojno - Vojvodina 2:2 (1:2)
/Prtenjak 36, Kovačević 83 - Ilić pen 15, Abubakar 43/

Jagodina - Partizan 0:1 (0:0)
/Tomić pen 82/

Crvena zvezda - BSK 18.30

nedjelja:

Hajduk - Borac 16.30
OFK Beograd - Rad 16.30

TABELA: Partizan 9, Hajduk /-1/ 9, Vojvodina 8, Radnički 1923, Sloboda i Spartak po 8, Rad /-1/, Crvena zvezda /-1/ i Smederevo po 6, Borac /-1/ 4, OFK Beograd /-1/ i Javor po 3, Jagodina, BSK /-1/ i Metalac po jedan, Novi Pazar bez bodova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC