• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKA: Dinamo napadao, Hajduk odolio

Najveći hrvatski derbi završen bez pobjednika - 1:1. Meč nekoliko puta prekidan zbog ubacivanja baklji.

 HRVATSKA: Dinamo napadao, Hajduk odolio Izvor: MONDO

Fudbaleri ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona iz Zagreba nisu uspjeli da "pokore" Split, iako su imali Josipa "Džoa" Šimunića u odbrani i kontrolu nad utakmicom u drugom poluvremenu.

Hajduk je poveo u prvom poluvremenu, a odolijevao u drugom i neće mnogo žaliti Splićani za tri boda pošto su od 20. minuta igrali sa igračem manje zbog nesmotrenosti i dva brza žuta kartona Brkljače.

Ravnopravno prvo poluvrijeme umalo je pripalo "Bilima", pošto su došli u kratkotrajno vođstvo u 40. Minutu golom kapitena Srđana Andrića.

Konačan rezultat postignut je u petom minutu nadoknade prvog poluvremena, a djelo je Argentinca Luća Ibanjeza, koji je oštrim udarcem sa lijeve strane ubacio loptu iza leđa Danijela Subašića.

Fudbaleri Hajduka, koje sa klupe predvodi legendarni bugarski reprezentativac Krasimir Balakov uglavnom su se u nastavku utakmice branili, a Dinamo uprkos terenskoj inicijativi nije uspio da postigne novi gol i uljepša svojim navijačima početak takmičenja u Ligi šampiona.

Najbolju šansu za "modre" u drugom poluvremenu propustio je mladi Mateo Kovačić (17), koji je u 68. minutu pogodio stativu.

Ipak, uprkos dominaciji Zagrepčana, posljednju šansu na utakmici imali su Splićani preko slobodnog udarca sa 17 metara od gola. Neprecizan je u 90. minutu bio Andrić, a poslije njega i Ljubo Milićević.

Navijači splitskog kluba, "Torcidaši", dva puta su prekidali utakmicu ubacivanjem baklji na teren u 34. i 61. minutu.

Dinamo je poslije subotnjeg derbija ostao usamljen na čelu tabele sa 20 poena, dok Hajduk zauzima drugo mjesto sa 15 bodova i utakmicom više od prvog pratioca Osijeka.

(MONDO, foto: tportal.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC