• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćabi Alonso bez komentara na pitanja o upražnjenim klupama Liverpula i Bajerna

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Bajera iz Leverkuzena Ćabi Alonso "nema šta da kaže" u vezi sa spekulacijama o mogućem poslu u Bajernu iz Minhena i Liverpulu.

 Ćabi Alonso bez komentara o mjestu trenera Liverpula ili Bajerna Izvor: Profimedia

Liverpul traži trenera, nakon što je aktuelni menadžer Jirgen Klop saopštio da će napustiti klub na kraju sezone, a Bajern će uskoro početi da traži, s obzirom da je dogovorio raskid saradnje sa Tomasom Tuhelom na kraju sezone.

Zbog toga su brojni mediji u Evropi spekulisali da je španski stručnjak sa klupe "apotekara" najozbiljniji kandidat za trenera pomenutih klubova.

"Možda imate pitanja o mojoj budućnosti. Nemam šta da kažem o tome. To želim unaprijed da kažem", rekao je Alonso na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Majnca, prenijeli su engleski mediji.

"Sada sam ovdje trener, to je sigurno. Nemam ništa novo da kažem u vezi budućnosti, vidjećemo", dodao je strateg ekipe iz Leverkuzena, koji je u igračkoj karijeri nastupao i za minhenski i za liverpulski tim.

Alonso je od 2004. do 2009. godine igrao za Liverpul i osvojio Ligu šampiona, FA kup i Super kup, prije nego što je sa uspjehom igrao za Real Madrid i Bajern sa kojim je od 2014. do 2017. osvojio tri titule u Bundesligi.

On je 2022. godine preuzeo Bajer, koji je ove sezone jedina neporažena ekipa u Bundesligi. Ekipa je prva na tabeli sa osam bodova prednosti u odnosu na Bajern, plasirala se u polufinale Kupa i u osminu finala Lige Evrope.

Klop je nedavno rekao da Alonso obavlja nevjerovatan posao, a 42-godišnjeg Španca izdvojio je kao predvodnika nove generacije trenera.

"Za mene ove spekulacije nisu problem. Znam da je moj cilj da budem uspješan sa mojim timom. To je moj posao. Trenutno smo u dobroj poziciji i želimo tu da ostanemo. Normalno je da imate pitanja, ali to nije problem za mene", rekao je Alonso, a prenijele agencije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC