• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA brutalno kaznila Borjanov klub! Više nema dileme - mora da se vrati u Zvezdu

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Iskusni golman Milan Borjan ide ka šampionskoj tituli, ali njegov tim ima i velike probleme.

 UEFA kaznila Slovan - tri prelazna roka bez novih igrača Izvor: Profimedia/David Klein/Sportimage Credit: Sportimage/Alamy Live News

Ekipa za koju od prethodnog ljeta brani nekadašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan žestoko je kažnjena od strane UEFA - Slovan iz Bratislave u naredna tri prelazna roka neće moći da dovodi igrače, pa bi novi fudbaleri u klub mogli da stignu tek u januaru 2026. godine!

Praktično, slovački tim neće moći da dovode nijednog novog fudbalera gotovo dvije godine, što će sigurno u velikoj mjeri uticati na njihove ambicije i formiranje igračkog kadra u predstojećim sezonama. Na sajtu UEFa nije saopšteno zbog čega je donesena ovakva odluka, ali je jasno da će Slovan imati izuzetno velikih problema zbog nje. U krajnjoj liniji, pitanje je i šta će biti sa pozicijom golmana, pošto Milanu Borjanu na kraju sezone ističe jednogodišnja pozajmica na koju ga je Crvena zvezda poslala kada je Barak Bahar zaključio da mu treba drugačiji tip čuvara mreže.

Ivan Kmotrik Mlađi, prvi operativac Slovana, otkrio je da bi ovakva odluka mogla da bude donesena zbog neizmirenih obaveza prema bivšem igraču slovačkog kluba Vernonu De Marku, ali pitanje je da li je to tačno. Po njegovim riječima situacija će se lako riješiti. "Nije ozbiljan prekršaj, narednih dana će se riješiti situacija i zabrana će biti ukinuta", naveo je on, ali slovački mediji nisu sigurni u takav ishod.

U nedavno završenom prelaznom roku Slovan iz Bratislave angažovao je dvojicu fudbalera - Gersona Rodrigeza koji je stigao na pozajmicu iz kijevskog Dinama i Spirosa Risvanisa koji je kao slobodan fudbaler došao iz Dunajske Strede. Njih dvojica će pokušati da pomognu timu u ovjeri šampionske titule, jer Slovan poslije 21 kola ima 14 bodova više od Žiline.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC