• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Balak: Srbi, naterajte nas da radimo!

"Znam da ovakve mečeve zovu test, ali test znači da isprobaš najbolji tim", izjavio je Nemac Mihael Balak, pred susret sa Srbijom u subotu.

 Balak: Srbi, naterajte nas da radimo!  Izvor: MONDO

Mihael Balak, prva zvezda nemačke reprezentacije, pozvao je srpske fudbalere da njega i ostale saigrače, u subotu nateraju da pruže svoj maksimum.

Srbija će u Gelzenkirhenu biti poslednji rival Nemačkoj, pre početka EURO 2008. Selektor "pancera" Joakim Lev ima svu 23 fudbalera na raspolaganju uoči susreta sa Đukićevim izabranicima.

Balak se nada da će Lev poslati najboljih 11 na teren, upravo onaj tim, koji namerava da izvede protiv Poljske, 8. juna u Klagenfurtu.

"Znam da ovakve mečeve zovu test, ali test znači da isprobaš najbolji tim", izjavio je Balak na pres konferenciji na Palma de Majorki, španskom ostvrvu gde se do četvrtka pripremala nemačka reprezentacija.

"Nisam pričao sa selektorom o tome, ali mislim da bi najboljih 11 trebalo da igra. Možda bude jedna ili dve izmene, ali očekujem da tim koji bude igrao protiv Srbije, zaigra i na startu Evropskog prvenstva. Bio bih srećan, a to i jako važno, kada bismo poslednju pripremu pred start prvenstva iskoristili da radimo kao jedan", dodao je Balak.

Njemu je drago što će to biti upravo protiv Srbije, ali se i nada da se "orlovi" neće ponašati suviše nonšalantno.

"Očekujem da izvedu dobar tim. Nadam se da će igrati tako da od nas izvuku sve što možemo da pružimo, to nam je potrebno. Nadam se da će nas naterati da radimo!", poručio je Đukiću i "orlovima" vezista Čelsija.

"Moramo da budemo koncentrisani i agresivni".

Nemačka je do sada igrala samo protiv Belorusije. U utorak je bilo mršavih 2:2, tako da će trostruki evropski prvaci svakako dati sve od sebe da poprave formu i raspoleženje pobedom u meču sa Srbijom.

S druge strane, naš tim bio je lošiji rival i na kraju poražena strana u meču sa Rusijom u sredu uveče (2:1). Na četiri meča od kada je preuzeo Srbiju, Miroslav Đukić još nema pobedu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC